Jobb szűrés és automatizáció - Így segítheti az MI a vállalkozásunkat

Ha szeretnénk tudni, milyen mesterséges intelligencia-megoldásokkal hozhatjuk versenyképesebb helyzetbe vállalkozásunkat, érdemes lejjebb görgetni!

Az üzleti életben egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia-megoldások alkalmazása, amelyek jelentős eszköznek számítanak a versenyképesség megőrzésében és növelésében.

Cikkünk első részében már szó esett a top 10 legjobb MI-módszerről, amelyeket hasznosíthat egy vállalkozás.

Lássuk a többit is.

1.Legyünk tisztában vele, mit csinálnak a többiek

Nem elég csak megtudni, mit csinál a konkurencia. Képesnek kell lennünk előttük maradni – ahhoz pedig, hogy ez működjön, fontos javítanunk az ügyfélélményen.

Sokat segít a piac alapos tanulmányozása annak érdekében, hogy felmérhessük a versenytársak teljesítményét.

Itt válik igazán lényegessé a mesterséges intelligencia által vezérelt versenyképes intelligencia. A megfelelő szoftverrel nyomon követhetjük a konkurencia teljesítményét.

2.Automatizált hirdetéselhelyezés

A jobb megtekintések és a konverziós arány növelésének nagyszerű módja az automatikus hirdetéselhelyezés.
 
Jobb szűrés és automatizáció - Így segítheti az MI a vállalkozásunkat

Jobb szűrés és automatizáció - Így segítheti az MI a vállalkozásunkat

Segítségével személyre szabhatjuk a közönségünk által látott hirdetéseket, ami alapvetően segít az általunk elérhető csoport „testreszabásában” is.

3.A biztonság automatizálása

Ha mesterséges intelligencia technikákat alkalmazunk minden összegyűjtött adatra, szem előtt tarthatjuk a biztonságot.

Amikor automatizáljuk a kiberbiztonság védelmét, minden adatunkat biztonságban tartjuk, ahogyan az ügyfeleink adatait is. A biztonságra összpontosító ernyőplatformok segítenek abban, hogy ezek valóban védve legyenek.

4.Jobb szűrés az egészségügyi szolgáltatók számára

A mesterséges intelligencia teljesen új módokon alakítja át az egészségügyet - azzal, hogy az egészségügyi szolgáltatókat is új technológiákkal látja el.

Ezeket a technológiákat úgy tervezték, hogy a páciens élményét sokkal könnyebbé és gördülékenyebbé tegyék. A gépi tanulás révén a mesterséges intelligencia is hatékonyabbá válik.

Mivel a páciensek túlnyomó többsége egészségügyi szolgáltatója segítségére szorul, a jobb szűrés elengedhetetlen - ha ezt a folyamatot fel lehet gyorsítani mesterséges intelligencia segítségével, az jobb szolgáltatást nyújt a fogyasztóknak is.

5.Pénzügyi feldolgozás

A banki szolgáltatások manapság javarészt online zajlanak. Az intelligens karakterfelismerés révén az emberek felismerhetők a banki biztonságuk érdekében, a telefon- és hangautomatizálással pedig anélkül is bejelentkezhetnek fiókjukba, hogy be kellene menniük az intézménybe.

Ma már léteznek robotizált folyamatautomatizálási programok is, melyeket évek óta alkalmaznak. Ezek a megfelelő feladatok elvégzésére és a pénzügyi irányítási folyamatok javítására szolgálnak.

Maximalizáljuk üzleti folyamatainkat!

A mesterséges intelligencia nem fog egyhamar sehova menni, ezért fontos megvizsgálni, hol tudja maximalizálni az üzleti folyamatokat, és hol tehet valami jót az Ön számára.

Miután ezt felismerte, elkezdhet befektetni a megfelelő területeken, és elkezdheti azt tapasztalni, hogy a pénz gyorsabban érkezik meg vállalkozása számára.

L.A.

 

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]