Erdélyi Fiatal Vállalkozók Egyesülete

Kapcsolat:
E-mail: czinezs@yahoo.com 
Telefon: +40 729 500 860 
Web: https://www.facebook.com/yeatus     

Székhely:
Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye, Románia


MAGUNKRÓL

A civil szervezet 2015-ben alakult.

„YOUNG ENTREPRENEURS ASSOCIATION FROM TRANSYLVANIA”-YEAT (Erdélyi Fiatal Vállalkozók Egyesülete) az erdélyi fiatal- és nem csak, vállalkozók, vállalkozások érdekképviseletét, fejlesztését és támogatását tűzte ki céljául. 

Ezen tevékenységet szakmai programokkal, képzésekkel, pályázási lehetőségekkel, kapcsolatrendszerrel és partnerségekkel kívánja megvalósítani, amelynek egyik mozzanataként útjára indított egy, a Google Románia szakmai partnere által is támogatott, on-line marketing képzést, melynek szükségszerűsége igen megalapozott a régió gazdasági fejlődésének érdekében.

A képzés úgy a fiatal, mint a már tapasztalt vállalkozókat, vállalkozás indítását tervező egyéneket, fejlődni, tanulni kívánó alkalmazottakat vagy szabadúszókat szólította meg és készítette fel nem csak a romániai, hanem akár a világpiacra történő kilépésre.  
Fő irányvonala az on-line marketing, de emellett kommunikációs, stratégia készítés, értékesítés, piacelemzés képzésben is részesültek a résztvevők.

Sok más tevékenységet is szervezett tagjainak alakulása óta mint pl. képzések, erdősítés, üzleti találkozók Olaszországban, Mexikóban, Magyarországon, Koreában, Portugáliában stb.

A szervezet az együttműködés elősegítése céljából platformot biztosít folyamatosan üzleti találkozók, képzések és továbbképzések, támogatási programok, szakmai napok, work shopok, nemzetközi vállalkozói találkozók és konferenciák szervezéséhez.  
Partnerséget ápol a Kárpát –medence minden fiatal vállalkozói szervezetével.

Partnere az Európai Fiatal Vállalkozók Egyesületének-JEUNE. Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]