St. Georgius Manager Club
Kapcsolat:
E-mail: managerclub.stgeorgius@gmail.com
Telefon: +40 749 111 848
Web: www.georgismc.ro

Székhely:
547530, Marosszentgyörgy, Marosvásárhely, Románia
Malomrét utca, 27 szám

Iroda:
540098, Marosvásárhely
Mihai Viteazul utca, 21/4 szám

MAGUNKRÓL

A St.Georgius Manager Club egy Erdélyben, Maros megyében létrejött, civil kezdeményezés, melynek célja összefogni a gazdasági, oktatási és kulturális intézmények vezetőit, együtt gondolkodásra, közös munkára buzdítva őket a Régió gazdasági és társadalmi fejlődésének érdekében.

Szervezetünk a térségben fontos és jövőorientált mozgalmak szervezésének platformjaként szolgál, ezért olyan vezetőket szólítunk meg, akiknek fontos a közösség, valamint a gazdasági és kulturális innováció.A Klub története Marosszentgyörgyön kezdődött– ahol már évek óta kisvállalkozók, cégvezetők, orvosok és művészek találkoztak rendszeresen, hogy munkájukról, annak kihívásairól, sikereiről és nehézségeiről tárgyaljanak, és tapasztalataik megosztásával egymást segítve fejlődjenek.

Így a 2018-ban bejegyzett egyesület Maros-megyében az első önkéntes alapon működő, vállalkozás vezetőket és más vezető személyiségeket összefogó szervezet.Szervezetünk több szakmai konzultációs csoportot is működtet, amelyek a gazdasági szféra különböző területeire dolgoznak ki fejlesztési stratégiákat és térképeznek fel megoldásokat felmerülő kihívásokra. Jelenleg 100 kis- közepes és nagy cég csatlakozott a kezdeményezésünkhöz.

Munkánk a közösség felhajtó erejére épül és hisszük, hogy együttes erővel és közös célokkal jelentős változásokat érhetünk el régiónkban.


Üzleti ajánlatok:

Üzleti ajánlat 1
Eco Tiny House
Eco Tiny House képek

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]