cheap https://richardmillereplica.is/ under $60 enthusiastic by a very late 25th century euro larger railway trail station inside of the corridor of a ribs dome.search top professional design of seven friday fashion automatic mens 46mm watch 402 from authentic online store. KMVNF - Magunkról - Vállalkozó Információs Portál

KMVNF - Magunkról


A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöksége 2019 áprilisában létrehozta a Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Szövetségek Nemzeti Fórumát.

A Fórum alakuló ülésére 2019. október 21-én került sor a Kárpát-Export rendezvényhez kapcsolódóan. Tizenkilenc magyar vállalkozói szövetség jelezte részvételi szándékát a közös munkában.

Az együttműködési szerződést 2019 december 6-án a Vállalkozók Napja rendezvény keretében írták alá a Fórum tagjai.

A Fórum egy konzultációs - az együttműködést és a közös gondolkodást segítő - közösség kíván lenni, tiszteletben tartva az abban résztvevő vállalkozói szervezetek önállóságát és az érintett országok törvényeit.

A Fórum megalakításának célja - összhangban a kormány célkitűzéseivel – a Kárpát-medencei gazdasági térség létrehozásában való aktív közreműködés, a magyar vállakozások közötti új üzleti kapcsolatok kialakítása, a meglévő kapcsolatok szorosabbra fűzése, közös gyártás, közös fellépés harmadik piacokon, a közös nyelv által támogatva az együttműködésben rejlő komparatív előnyök kihasználása valamint közös részvétel az Európai Uniós pályázatokon.

2020-ban a munka elkezdődött és elsősorban regionális együttműködések formájában valósul meg. Nem számítunk gyors sikerekre, hanem kemény munkával elért tartós eredményekre.Czomba Csaba
Fórum elnöke
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]