cheap balenciaga purses reddit becomes better.secure and buy great quality https://www.myclonewatches.com. Felhasználási feltételek - Vállalkozó Információs Portál

Felhasználási feltételek

 

A www.vallalkozo.info weboldalon található tartalmak (szövegek, fotók, videók) és az oldalstruktúra kialakítása a VOSZ szellemi tulajdona, mely a szerzői jogi törvények védelmét élvezi. A honlapról információkat átvenni csak eredeti formában lehet azzal a feltétellel, hogy egyértelműen meg kell jelölni a www.vallalkozo.info weboldalt, mint információforrást. A honlap tartalmának jogosulatlan felhasználása jogi következményekkel jár.

A VOSZ, mint a www.vallalkozo.info weboldal tulajdonosa mindent megtesz azért, hogy az oldalon pontos és aktuális információk jelenjenek meg. A tanácsok pontosságáért és hasznosságáért szaktanácsadónk legjobb tudása és a hatályos jogszabályok szerint mindent megtesz, de a tartalmukban foglaltak adott egyedi esetre történő alkalmazásáért és a betartásuk következményeiért felelősséget nem vállalhat. A válaszadás során szaktanácsadónk csak a hozzá intézett kérdésben megadott tényeket és adatokat tudja figyelembe venni, ezért a tanácsadása nem tekinthető teljes körűnek. A kérdés felvetésre a megfogalmazott válaszon kívül egyéb megoldás is létezhet.

Az oldal tulajdonosát nem terheli felelősség semmiféle olyan kárért, amely felhasználóinak az oldalhoz való hozzáféréséből vagy hozzá nem féréséből eredhet, illetve abból, hogy a felhasználók az oldalon közölt információkra támaszkodtak.

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]