Kárpátaljai Fiatal Magyar Vállalkozói SzövetségKapcsolat:

E-mail: kfmvsz@gmail.com
Telefon: +380 99 37 604 54
Web: www.kfmvsz.com

Székhely:

90202, Beregszász, Kárpátalja

RÓLUNK:

A Kárpátaljai Fiatal Magyar Vállalkozók Szövetsége 2017-ben alakult civil szervez. Célja, a helyi fiatal vállalkozók és vállalkozások érdekképviseletének ellátása, a vállalkozók segítése és integrálása. A szervezet az együttműködés elősegítése céljából platformot biztosít üzleti találkozók, képzések és továbbképzések, támogatási programok, szakmai napok, workshopok, nemzetközi vállalkozói találkozók és konferenciák szervezéséhez. Tagsága mára meghaladta a 900 főt.

A 2018-as évben a Fiatal Vállalkozók Szövetsége útjára indította az Üzleti Tudatosság Képzést. A Kárpátalján elindult gazdaságfejlesztési program hatására nagyon sok új vállalkozás jött létre, melyek közül sokan kezdő fiatalok voltak, akiknek nem volt üzleti tapasztalatuk. A fiatal vállalkozói célcsoport nagyon fontos szegmense a szülőföldön való megmaradás segítésének, hiszen az elvándorlás leginkább a fiatal munkaképes korú személyeket érinti, azonban az a tapasztalat és kutatások is ezt támasztják alá, hogy sokkal nagyobb arányban maradnak szülőföldjükön azok a fiatalok, akik vállalkoznak, mint a foglalkoztatottként dolgozók.

Programjai között található a Kárpát-medencei fiatal vállalkozók konferenciája évente egy alkalommal való szervezésben. Partnerséget ápol a Kárpát –medence szinte minden fiatal vállalkozói szervezetével.
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]