Bevezetés az uniós finanszírozásba

Kisvállalkozások (kkv-k), civil szervezetek (NGO-k), fiatalok, kutatók, mezőgazdasági termelők, közigazgatási szervek és egyéb érdekeltek figyelmébe ajánljuk ezt a tájékoztatót.
Az uniós finanszírozást bemutató kiadvány – melyben megtalálható a 2014–2020-as időszakban rendelkezésre álló uniós finanszírozási lehetőségeket ismertető webhelyek címe is – alapvető információkkal szolgál legfőképpen arról, hogyan és hol lehet pályázni, valamint egyéb általános szabályokról (támogathatóság feltételei stb.).

E kiadvány áttekintést nyújt kezdő pályázóknak a széles körben elérhető uniós finanszírozási lehetőségekről. Az útmutató alapvető iránymutatást ad a pályázati eljárásokkal kapcsolatban, továbbá felvilágosítást nyújt a bővebb információk elérhetőségéről. Az útmutató a 2014–2020 közötti pénzügyi időszak aktuális programjaira vonatkozó legfrissebb információkat tartalmazza.
Az útmutató a potenciális pályázók hat fő kategóriája részére készült, melyek a következők: kis- és középvállalkozások (kkv-k), nem kormányzati szervezetek (NGO-k), fiatalok, kutatók, mezőgazdasági termelők és közjogi szervezetek. Ugyanakkor az útmutató értékes információforrás lehet más területekhez tartozó pályázók számára is.

A kiadvány itt érhető el!

Forrás: EU / vállalkozó.info

ZBT
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]