Széchenyi Forgóeszközhitel

Előnyök, alapadatok...

A Széchenyi forgóeszközhitel előnye

Olyan hitelkonstrukció, ami nem csak az átmeneti likviditási problémák megoldásában segít, hanem akár hosszabb futamidőre kifejezetten forgóeszközök finanszírozására is igényelhető.

Nagy előnye továbbá, hogy állami kamattámogatott hitel!

Széchenyi forgóeszközhitel tulajdonságai:

  • Futamidő minimum 1 év, maximum 3 év
  • Felvehető hitelösszeg 1.000.000 Ft-tól akár 50.000.000 Ft-ig
  • Kamat: 5,5% - 6,5% között, a konkrét finanszírozó személyétől és a projekttől függően
  • További költségek lehetnek (a konkrét projekt és a finanszírozó függvényében): tranzakciós díj, tulajdoni lap lekérés, cégkivonat lekérés, a hitel elbírálásával, szerződéskötéssel kapcsolatos értékbecslői, közjegyzői, ügyvédi és földhivatali eljárási költségek. 
  • Szükséges önerő: 10%
  • Projektcélok: készletek bővítése, új munkaerő alkalmazása, nyújtott szolgáltatások bővítése, új partnerrel (szállító/vevő) való együttműködés, új termék kialakítása, új földrajzi területen végrehajtott piacbővítés, új gazdasági tevékenység beindítása.
A fenti információk információként szolgálnak, a pontos kondíciók a finanszírozó és a projekt függvényében változhatnak. Konkrét, személyre szabott ajánlatért vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi VOSZ irodával, melyeknek listáját itt találja:
http://www.vosz.hu/?pid=5

forrás: vallalkozo.info, mnb.blogspot.hu, hvg.hu, portfolio.hu


Előző cikkünkben  a befektetőkeresés előtti teendőkről olvashattak.

 


 

Amennyiben finanszírozás és tőkebefektetés témában tanácsra van szüksége, kérem írjon itt vagy hívjon a +36 1 486 18 00 callcenter-en keresztül.

 

Orbán Balázs
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]