Meghívó Üzleti delegáció Ghánába 2017. március 13-17

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Szubszaharai Tagozata Dr. Kiss Zoltán, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnökének vezetésével 2017. március 13-17. között üzleti delegációt szervez Accrába, Ghána fővárosába. A kiutazás a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány támogatásával valósul meg.

A delegáció tagjai a helyi kamarai partnerek és Magyarország Ghánai Nagykövetsége által szervezett fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt Accrában.

A kiutazás célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a két ország vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése az innováció valamint a kutatás és fejlesztés területén. Magyarország Accrai Nagykövetsége kiemelten perspektivikus területként a vízgazdálkodást, az egészségipart, az építőipart, az élelmiszeripart, az ICT-t és a mezőgazdaságot jelölte meg. A kiutazás a Ghánai Magyar Kulturális Hét rendezvénysorozathoz kapcsolódik (További részletekért kattintson).

A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani!

Amennyiben 2017. február 16-ig elküldik jelentkezésüket, korlátozott számban lehetőségünk van a Kempinski szállodában a szállásköltség legfeljebb 50%-os finanszírozására. A szállásköltség legfeljebb 50%-át vállalkozásonként 1 szoba erejéig (1 fő egyágyas vagy 2 fő 1db kétágyas szobában történő elhelyezés esetén) tudjuk biztosítani. A szállásigényeket a rendelkezésre álló keret erejéig tudjuk elfogadni. (A kinti Nagykövetségünk megállapodásának és az MKIK finanszírozásának köszönhetően a szobaár rendkívül kedvezőnek tekinthető, a piaci ár negyedébe kerül.)

A szállásköltség megítélésekor előnyben részesülnek a Szubszaharai Tagozat tagvállalatai és az önkéntes kamarai tagok, illetve figyelembe vesszük a jelentkezések sorrendjét is.

A jelentkezés elfogadásának feltétele az exportorientált és innovatív cégprofil, valamint a rendezett kamarai regisztráció. A kérelmezők tudomásul veszik, hogy a szállásköltség megítélésének feltétele a kiutazás során szervezett szakmai programokon való részvétel.
A szállás és a repülőjegy foglalását a kiutazók egyénileg intézik. Az utazás teljes és a szállás 50%-os költsége a kiutazót terheli. A részletezett ajánlatot az Utazz Afrikába Utazási Iroda állította össze. A foglalással kapcsolatban kérjük, vegyék fel a kapcsolatot az utazási iroda képviselőjével, Szilasi Ildikó Herminával (tel.: +36 20 5410757, e-mail: info@utazzafrikaba.hu

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással és a szállással kapcsolatos információk csatoltan találhatók. A tervezett programért kattintson IDE

Amennyiben részt kíván venni a delegációban, kérjük, az alábbiakban felsorolt 3 dokumentumot kitöltve, 2017. február 14-ig a babak.peter@mkik.hu e -mail címre visszaküldeni szíveskedjék:

1. a mellékelt jelentkezési lapot a szállásigény és a kiutazás módjának megjelölésével. A jelentkezési lap letöltéséért kattintson IDE

2. szállásfinanszírozás igénylése esetén a jelentkezési laphoz kapcsolódó nyilatkozatot (magyarul)

3. a cégprofilt (angolul) - A cégprofil űrlap letöltéséért kattintson IDE

A jelentkezést csak a 3 melléklet együttes visszaküldésével fogadjuk el.

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzleti delegáció minimum 8 fő érdeklődése esetén indul el, ezért foglalásaikat csak visszajelzésünket követően véglegesítsék!

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Babák Péter, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre: telefon:(1) 474 5131, e-mail: babak.peter@mkik.hu

Nemzetközi Igazgatóság
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]