Széchenyi hitelből történő beruházások - Mystic Nails Hungary

A magyar tulajdonú családi vállalkozás, a Mystic Nails Hungary Kft működését több Széchenyi beruházási hitel segíti.

A Mystic Nails Hungary Kft. egy teljes egészében magyar tulajdonú családi vállalkozás. A cég a szépségipar egyik legkreatívabb szegmensében tevékenykedik, egészen pontosan professzionális műköröm kozmetikumokat gyárt és forgalmaz az általa megálmodott márka égisze alatt. A Mystic Nails márkanév Magyarországon túl immár több mint 25 országban megtalálható a céget  forgalmazó partnerek révén.

 

 

A munkahelyen családias légkör alakult ki


 

“Cégünk még 2018-ban vette igénybe a Széchenyi Beruházási Hitel lehetőségét, melyből egy stratégiai célú beruházását szerettük volna részben megvalósítani. A hitel segítségével saját telephelyet vásároltunk, így elindulhattunk abba az irányba, hogy egy napon ne bérelt, hanem saját gyártócsarnokunk legyen. Most, négy évvel később büszkén mondhatom, hogy úgy tűnik, idén év végére sikerül felépíteni a csarnokot a korábban megvásárolt telephelyen, ezzel pedig lezárul a projekt” - nyilatkozta Gyimesi László, a Mystic Nails Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. 

 

             

2019-ben az Év Széchenyi Vállakozása lett a Mystic Nails Hungary Kft.

„Emellett a Széchenyi rulírozó folyószámla hitelkeretünk lehetővé teszi, hogy kihasználjuk az adódó üzleti lehetőségeket, illetve biztonsági hálót is képez, ha nem várt eseménynél szükség lenne egy kis plusz tartalékra. Hála istennek ez utóbbira eddig még soha nem volt példa, de manapság példátlan események tanúi vagyunk szerte a világban, így soha nem árt felkészültnek lenni”- tette hozzá Gyimesi László.

 

 

A Mystic Nails 2021-ben is MagyarBrands díjazott lett
A Mystic Nails Hungary Kft. idén a Széchenyi Lízing GO lehetőségével is élt egy haszongépjármű vásárlásnál. Az ügyvezető igazgató úgy gondolja, hogy a jelenlegi inflációs környezetben „tilos nem kihasználni egy ilyen olcsó hitel lehetőségét” és saját erőből vásárolni, még akkor is, ha önerőből megvan rá a teljes összeg. Mystic Nails Hungary weboldala:  https://webshop.mysticnails.hu/

G.B.

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]