PDF letöltés

Digitalizáció és vállalkozás

Egy program, ami közelebb hozta a digitalizációt a vállalkozásokhoz.

Több mint 300 országos esemény, közel 25 ezer már csatlakozott vállalkozás és nagyságrendileg 40 milliárd forintnyi informatikai beruházás a kkv szektorban.

Néhány adat a Modern Vállalkozások Programjáról, amely az indulása óta a kitűzött célokat túlteljesítve segíti a hazai kkv szektort. A kiépült országos szakértői hálózat, az akkreditált informatikai szállítók, valamint minősített termékek ezreit tömörítő piactér és a hazai támogatáspolitikai becsatornázottság révén a program a digitális fejlesztéspolitika megkerülhetetlen szereplője lett.

A program során a fenntarthatóság témájában már rutinos mentorok feladata lesz, hogy a megvalósítási időszak alatt elérhető rendezvényeken példáikkal ösztönözzék, szakmai tanácsokkal és iránymutatással, valamint jó gyakorlataik megismertetésével támogassák a mentorált kkv-k fenntarthatósági szempontú fejlődését.

A jelentkezéseket a projekt honlapján kialakított online jelentkezési felületen keresztül, elektronikus formában lehet benyújtani. Bővebb információ a Fenntarthatósági Vállalkozói Szemléletformálásról a honlapon. 

 

G.B.

(Forrás: mkik.hu)