CSR Hungary Díj 2023

2023-ban is lehet pályázni a Magyar Üzleti Felelősség Díjára, a CSR Hungary Díjra. A Program hatékony, elismert platformmá vált a legjobb gyakorlatok megosztására, a benchmarkingra és az egymástól való tanulásra. A szakmai hátteret a 2006-ban megalapított CSR Hungary, Magyarország vezető vállalati felelősség és fenntarthatóság vezető fóruma biztosítja.
A pályázati struktúra önkéntes védjegyhasználati rendszerrel támogatja a Magyarországon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsment rendszerét.
Regisztrációs határidő: 2023. május 05.
Pályázati anyagok leadási határideje: 2023. május 15.

Takács Júlia, a CSR Hungary alapító-ügyvezetője kiemelte:
„ A CSR Hungary Díj 16.éve azokat a vállalatokat/szervezeteket ismeri el, akik jelentős hatást gyakorolnak az üzleti életre, a társadalomra, és a környezetre.

Így a Díj nyertesei a 21.század cége számára követendő példák a fenntartható jövő elérése érdekében. Még pedig úgy, hogy a vállalati fenntarthatóság és felelősség a helyi értékeket, a helyi közösségeket is erősíti. Miközben az adott cég versenyképessége, márkaértéke is növekszik. Segítve abban is, hogy a díjazottak iparáguk legjobbjává váljon.

A globális világjárvány eleve próbára tette a CSR-t, a vállalati fenntarthatóság és felelősség mindennapi gyakorlatba vitelét.. Hisz egyre nagyobb az elvárás a vállalatok felé. Ezért sok vállalat arra törekszik, hogy újra gondolja, újraépítse CSR gondolkodását. Hogy megfeleljen ezen növekvő elvárásoknak.
A pandémia utolsó szakaszában kirobbant ukrán-orosz háború pedig még több gazdasági, társadalmi, környezeti kihívást generált.. Jó vállalati polgárként mit tudok tenni annak érdekében, hogy a kihívásokra megfelelő válaszok szülessenek? Az idei év CSR Hungary Díj pályázói konkrét példákat adhatnak majd számunkra.”

Mi a CSR Hungary Díj?

A Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj programja hatékony, elismert platformmá vált a legjobb gyakorlatok megosztására, a benchmarkingra és az egymástól való tanulásra. Ez a program évente lehetőséget kínál a szervezeteknek, hogy bizalmat és tudatosságot teremtsenek az érdekeltek körében. Felelős és fenntarthatósági irányításuk bemutatásával. Ebben nem kis szerepe van a 2006-tól komplex szakmai háttérként szolgáló CSR Hungary márkának.

Ma már néhány éves előkészület után a megújult pályázati struktúra önkéntes védjegyhasználati rendszerrel támogatja a Magyarországon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsment rendszerét.

Kik a CSR Hungary Díj Bizottság tagjai?

Bihall Tamás
a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara oktatási- és képzési ügyekért felelős alelnöke és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

Dr. Doór Zoltán
a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) elnöke

Illyés Péter
Innovációs és folyamatfejlesztési szakértő

Dr. Kőrösi Mária
egyetemi docens, kommunikációs szakértő, a Széchenyi Társaság elnökségi tagja

Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének az elnöke (IPOSZ/Társadalmi vezetés)

Regensburger Tamás, a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) Elnökségi Tagja

Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke

Dr. Szent-Ivány Ágnes, a Joint Venture Szövetség Etikus Üzleti Magatartás Bizottság elnöke,
a Sándor Szegedi Szent-Ivány Komáromi Eversheds Ügyvédi Iroda vezetője és egyik alapító partnere

Dr. Sztranyák József, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke,
a VOSZ Közép-magyarországi Regionális Szervezet irányító testületének elnökhelyettese

2023-ban pályázható kategóriák

Legjobb felelős és fenntartható vállalatért

Legjobb CSR Programért- Közös ügyek-közös felelősség

Legjobb innováció a körkörös gazdaságért

Legjobb környezeti felelősségvállalásért

A „CSR lelke” – Legjobb belső CSR megoldásokért

Junior

Legjobb CSR/fenntarthatósági vezető 2023

Legjobb CSR kommunikációért

Legjobb fenntartható mezőgazdaság megoldásért

Különdíjak:
Idén is átadásra kerül- a CSR Hungary Díjazottak között az Europa Design különdíjaa „Well Done” (átadó: Feuertag Ottó, az Europa Design alapító-ügyvezetője),2023 és a Trade Magazin Különdíja (Átadó: Hermann Zsuzsanna, ügyvezető-főszerkesztő).

Töltse le NEVEZÉSI CSOMAGJÁT itt!

További részletek és regisztráció itt:
https://www.csrhungarydij.eu/palyazzon/

A CSR Hungary Díj honlapja:
https//www.csrhungarydij.eu

Telefon: +361-352-0957

Email: takacs.andrea@atlantispress.hu

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]