Hogyan szerezzünk tőkét üzleti céljaink eléréséhez?

Ha előre szeretnél lépni üzleti terveid megvalósításában, de nem tudod, milyen lehetőségeid vannak a forrásbevonásra, érdemes velünk tartanod március 14-én ingyenes webináriumunkon. A DigitalTech EDIH szakértői átfogó képet adnak neked arról, milyen dinamikus növekedést támogató külső finanszírozási lehetőségek közül válogathatsz céljaidnak megfelelően. 

A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

RÉSZLETEK ÉS REGISZTRÁCIÓ

Folytatódnak térítésmentes képzéseink  

 

Tavasszal is számos digitalizációs képzéssel várjuk az érdeklődőket akár kezdőként szeretnének képet kapni a kiberbiztonság, fintech, blokklánc, edtech vagy üzletfejlesztés különböző területeiről, akár haladóként mélyednének el egy témában. 

 

Engedd meg, hogy néhány izgalmas képzést figyelmedbe ajánljunk: 

  

Más téma érdekelne? Böngészd át teljes képzéskínálatunkat, és regisztrálj, hogy naprakész tudással versenytársaid előtt tudj járni! 

REGISZTRÁCIÓ

A képzéseket követően térítésmentes egyedi tanácsadásunk révén részletes iránymutatást is kaphatsz arról, hogyan építsd be az új tudást a szervezetedbe, és akár a szükséges források megtalálásában is segíteni tudunk. Kérdés esetén az info@digitaltechedih.hu e-mail címen szívesen állunk rendelkezésedre.   

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]