Hibrid Tudásmegosztó esemény az Országos Vállalkozói Mentorprogram

Örömmel tájékoztatunk, hogy 2023. évben is folytatódik a SEED Alapítvány, Lépj szintet a vállalkozásoddal tudásmegosztó, workshop és egyéni tanácsadás lehetőségét is magában foglaló programsorozata!

Ezúton szeretettel invitálunk az idei év első Online Tudásmegosztó eseményére

2023. február 15-én szerdán, 10-13 óra között.

Aktuális témánk:

Hitelből üzleti előny

Az ingyenes eseményen minden résztvevő első kézből informálódhat, kérdéseket tehet fel és értékes képzéseket is nyerhet!

Biztosítom a helyem!

  1. Milyen hatással volt az elmúlt évek üzleti környezetének változása a finanszírozási források piacára, és milyen tényezők befolyásolják a jövő pénzügyi termékeinek feltételrendszerét?

  2. Hogyan lehet stabilizálni és megerősíteni egy vállalkozás helyzetét a finanszírozási termékek segítségével?

  3. Miként lehet kiaknázni a hitelek nyújtotta növekedési és fejlődési lehetőségeket az üzleti innovációkban?

A vállalkozások forrásszerzése különösen fontos tényező a jelenlegi gazdasági környezetben. A megfelelően kiválasztott finanszírozási forrás képes biztonságosabbá és kiszámíthatóbbá tenni a működést, valamint megerősíteni a piaci pozíciókat, ugyanakkor a rosszul megválasztott konstrukció romba is döntheti a növekedési terveket.

A tudásmegosztó eseményen a meghívott szakértők legfontosabb mondanivalói ezen témák köré épülnek. Célunk, az is, hogy lehetőséget biztosítsunk a felmerülő kérdések megválaszolására és a részletek mélyebb átbeszélésére, melyre a kerekasztal beszélgetést követő workshopok adnak teret.

A kerekasztal beszélgetést követően a résztvevők a témához kapcsolódó kiscsoportos workshopokon vehetnek részt.

Választható workshop témák

A programon való részvétel GINOP és VEKOP támogatási programok átfordulási feltételeibe beszámítható, pontokban érvényesíthető.

Szeretettel várunk az Online Tudásmegosztó eseményre és a választható workshopra! A program minden érdeklődő számára ingyenes és nyitott ezért a meghívó megosztható és terjeszthető!

Üdvözlettel,

SEED Alapítvány

KÉRDÉS ESETÉN ITT TUDSZ ELÉRNI BENNÜNKET: mentorprogram@seed.hu

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]