PDF letöltés

7.Globális Fenntarthatósági Divathét

Szeretnélek meghívni a 7.Globális Fenntarthatósági Divathétre, amely idén a fő programjaival csatlakozik a  Budapest Design Week-hez, amely a fenntarthatóságon kívül az ún. SynArFash koncepcióról is szól, amely az építészet/művészetek és a divat szinergiáját jelöli. "Jól érzem magam a ruhámban és a körülöttem lévő térben"

https://www.gsfashionweek.com/2022/08/09/a-7-globalis-fenntarthatosagi-divathet-gsfw-a-synarfash-koncepciojaval-mutatkozik-be-a-bdw-en/)

www.gsfashionweek.com honlap nyitó oldalán az összes programtól találsz információt, mindenki kedvére válogathat, hiszen lesz workshop, konferencia, divatbemutató, kiállítás is október 13-15 között és külön kérésre október 12-én is lesz egy érdekes online konferencia, a divathetünk globalitásának jegyében Pakisztán csatlakozik ennek szervezéséhez, igen komoly nemzetközi oktatási intézményeket, szervezeteket bevonva az eseménybe.

 

Az Óbudai Egyetemen okt.13-án szervezett workshop, prezentáción kívül még kiemelném az október 14-i nemzetközi konferenciát, a szakma (az építészetet is beleértve) kiváló külföldi és magyar előadóival, inspiratív témákkal, valamint a FUGA Építészeti központban aznap este tartandó divatbemutatónkat is. Ezen az amerikai sztár tervező, Jeff Garner, (aki hollywoodi sztárokat is öltöztet), egy japán különleges tervező, művész (aki korábban tárgyakat tervezett és később lett divattervező), Yasuyuki Ishii, és a Londonből érkező Adam X (egy különlegesen tehetséges couture tervező) mutatja be kollekcióit, de a magyar Megla Rózsa (NAVONA) erre az alkalomra tervezett kollekciójában is gyönyörködhetnek a nézők.

Érdemes megnézni még a Kiscelli Múzeumban okt.15-én a tervezői kiállítást, ahol különös hangsúlyt kap az újrahasznosítás is.

 

Minden programhoz regisztráció szükséges, ha bármi kérdés, kérés van, szívesen állunk rendelkezésre és várunk szeretettel!

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]