Vállalkozóvá válás támogatása Veszprém megyében

Támogatás vállalkozás indításához regisztrált álláskeresőknek Veszprém megyében!
Határidő: 2014. június 30.
A támogatás célja
A Veszprém megyében minimum egy hónapja álláskeresőként nyilvántartottak, illetve rehabilitációs járadékban vagy rehabilitációs ellátásban részesülők munkaviszonyon kívüli főfoglalkozásban történő önfoglalkoztatásának elősegítése.
 
A támogatás annak a személynek nyújtható:
  • aki legalább egy hónapja folyamatosan regisztrált álláskereső, vagy
  • aki rehabilitációs ellátásban vagy rehabilitációs járadékban részesül, és
  • aki vállalja önmaga foglalkoztatását egyéni vállalkozás keretében vagy új induló társas vállalkozás keretében, vagy már működő társas vállalkozáshoz való csatlakozással vagy mezőgazdasági őstermelőként.
A támogatások formája
Maximum 3 millió forintig terjedő tőkejuttatás igényelhető - 2 millió forint vissza nem térítendő, 1 millió forint visszatérítendő formában. Az ettől eltérő támogatási összeg esetén a vissza nem térítendő támogatás maximum kétharmad része lehet az igényelt teljes támogatási összegnek.
 
Részletesebb felvilágosításért kérjük, forduljon az illetékes Veszprém Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának munkatársaihoz!
 
További információ itt érhető el.
 
 
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségében számos szakértő dolgozik, akik támogatni és segíteni tudják Önt és vállalkozását. Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi linken vagy a + 36 (1) 486 1800 call-centeren keresztül.

BNG
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]