Társadalmi egyeztetésen a 2014-20-as ciklus uniós forrásainak felhasználása

Számít a szavam! elnevezéssel társadalmi egyeztetés indult a 2014-2020 között elérhető uniós források felhasználásával kapcsolatban.

A Kormány egyaránt várja szakértők és érdeklődő állampolgárok véleményét, javaslatait is a források felhasználásával kapcsolatban.

A www.szamitaszavam.hu oldalon megtekinthető az új uniós ciklusra tervezett operatív programok tartalma és a várható fejlesztések irányvonalai is.

A www.nfu.hu/forum_pate/29 elérhetőségen található Partnerségi Fórumban regisztrációt követően bárki megteheti észrevételeit az új operatív programokkal kapcsolatban. Itt megtalálható a tervezett operatív programok teljes szövegét is.

A társadalmi egyeztetés során a beérkezett hozzászólások nyilvánosak, a felhasználók láthatják a programokhoz érkezett összes kommentárt.

A beérkező véleményeket a szakminisztériumok és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kollégái közösen dolgozzák fel.

A Kormány az érkező uniós forrásokat átláthatóan, széles körű egyeztetéseket és konzultációkat követően úgy szeretné felhasználni, hogy mind a lakosság, mind a szakmai képviselők álláspontja egyaránt megjelenjen a megvalósuló fejlesztésekben.

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]