Vállalkozások reklámozása

Ha a vállalkozásunk fellendítése a cél, hol érdemes reklámozni azt?

Egyre többen gondolják úgy, hogy érdemes a vállalkozásukat különböző, interneten található ingyenes cégkatalógusokba beregisztrálni, hiszen így a honlapjukon megfelelő számú látogató jelenik meg.

Nagyon fontos, hogy releváns kategóriákkal rendelkezzen az adott cégkatalógus, hiszen bizonyára senki nem szeretné vállalkozását egy szimpla egyéb vállalkozás kategóriába besorolni. Mindig a vállalkozásunkra legjellemzőbb kategóriát válasszuk ki, amely tényleg takarja cégünk főtevékenységét.

Talán a legfontosabb követelmény, hogy elegendő információt közöljön a vállalkozás rekláma. Fontos lehet a látogatóknak a nyitvatartási idő, egy telefonszám, pontos cím, esetleg a körzet megadása, amelyből kiderül, mely városokhoz van közel az adott vállalkozás.

A cég bemutatása rajtunk múlik, ezt nekünk kell rögzítenünk a szakkatalógusban. Fontos minél több információt közölni és nem szabad figyelmen kívül hagyni azon szolgáltatások feltüntetését, amelyek esetleg kiemelhetnek minket a konkurens cégek tömegéből.

G.B.


(Forrás: allamreform.hu)

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]