Térítésmentes képzésekkel segítik a vállalkozásokat a DigitalTech EDIH-központok

Mivel Magyarországon továbbra sem túlságosan jó a kis- és középvállalkozások helyzete digitalizáció szempontjából, a közelmúltban indult DigitalTech EDIH központok ezen segítenének.

Ingyenesen kínálnak képzéseket a hazai kis- és középvállalkozásoknak az Európai Digitális Innovációs Központok (EDIH). A DigitalTech EDIH 2023 június végén indult el és a digitalizáció tekintetében nem túl jó helyzetben levő magyar vállalkozásokat segítené – írta meg az uzletem.hu.

Elsősorban a digitalizáció és üzletfejlesztés terén nyújt támogatást, beleértve az edtech, fintech megoldásokat, a kiberbiztonságot vagy a blockchain technológiát.

A hazai KKV-k – különösen európai uniós versenytársaikkal szemben – nincsenek túl rózsás helyzetben a digitalizáció terén.

 
Térítésmentes képzésekkel segítik a vállalkozásokat a DigitalTech EDIH-központok
Térítésmentes képzésekkel segítik a vállalkozásokat a DigitalTech EDIH-központok
Az EDIH-központokat az Európai Bizottság hívta élere, hogy a kis- és középvállalkozásokat támogassa, valamint a közszféra szervezeteinek is segítsen felzárkózni – tudatta az uzletem.hu.

Hazánkban az IVSZ közreműködésével jöttek létre, melynek oldalán az érdeklődők már megtalálhatják a nyári képzéseket. Ezek alap-, közép-, és haladó szinten nyújtanak oktatást.

Azok, akik jelentkeznek, nemcsak az üzletfejlesztés legfőbb elemeivel ismerkedhetnek meg. Olyan témákban kapnak képzést, mint a forrásbevonás lehetőségei, a modern pénzügyi digitalizációs megoldások, a kibervédelem és a blockchain techológia.

Nem hátrány az sem, hogy korszerű oktatási technológiákat tanulhatnak, melyek alkalmasak arra, hogy saját dolgozóikat képezzék – írta az uzletem.hu.

L.A.
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]