Miként forgatja fel a mesterséges intelligencia a vállalkozások világát?

A kérdésre egy mesterséges intelligencia-szakértő ad választ. A Csongrád-Csanád megyei Kereskedelmi és Iparkamara Tilesch Györgyöt szólaltatja meg a témában, hogyan befolyásolhatja az MI a vállalkozásokat.

Tilesch György mesterséges intelligencia-szakértőt látja vendégül a Csongrád-Csanád megyei Kereskedelmi és Iparkamara február 28-án, Szegeden, a Kamarai Székházban.

Tilesch a Mesterség és intelligencia – Vegyük kezünkbe sorsunkat az MI korában című könyv társszerzője – a másik szerző Omar Hatamleh, a NASA szakértője. Tilesch György a PHI Institute for Augmented Intelliegence alapító elnöke. Egyenesen a Szilícium-völgyből érkezik Szegedre.

A szakértő arról beszélget majd Majó-Petri Zoltánnal, a kamara elnökségi tagjával és a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara egyetemi docensével, milyen hatással van és lesz a mesterséges intelligencia a vállalkozásokra, s miként változtatja meg a munkaerőpiacot.

A mesterséges intelligencia a jövő munkaerőpiacát is befolyásolja
A mesterséges intelligencia a jövő munkaerőpiacát is befolyásolja


No és hogyan befolyásolja az üzleti életet?

A rendezvényen olyan témák kerülnek terítékre, amely már akár idén is hatással lehet minden vállalkozás működésére.

A mesterséges intelligencia a jövő munkaerőpiacát is befolyásolja. Arról is szó esik majd, hogy az MI-megoldások mellett milyen veszélyekkel járhat a mesterséges intelligencia alkalmazása.

Fontos információk hangzanak majd el arról, miként készülhetünk fel az MI-korszakra.

A rendezvényt a szegedi Kamarai Székházban tartják, a Párizsi krt. 8-12. szám alatt.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet egy űrlap kitöltésével lehet megtenni az alábbi linken:

L.A.

 

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]