PDF letöltés

Miben segíthetnek a kérdések mellett a chatbotok?

Egyre többen fektetnek mesterséges intelligencia-alapú chatbotokba az utóbbi években. Miben tudnak azonban segíteni ezek, azon túl, hogy válaszolnak az ügyfelek kérdéseire?

Sokat segíthetnek a vállalkozásoknak a mesterséges intelligencia chatbotok.

Látványos, hogy 2019 óta egyre többen ruháznak be ezek használatába. 2023-ban pedig égető szükségünk lehet arra, hogy ezek segítségével ösztönözzük vásárlóinkat, ügyfeleinket. A mesterséges intelligencia igen áldásos szerepet játszik abban, hogy vállalkozásunk sikeres legyen.

Az MI alapú digitális asszisztensek és chatbotok évről-évre fejlettebbek és komoly segítő kezet nyújthatnak. Mindenképpen személyre szabottabb élményt garantálnak a cég ügyfeleinek – tudatta a szoftverfejleszto-webfejleszto.hu.
 
Sokat segíthetnek a vállalkozásoknak a mesterséges intelligencia chatbotok
Sokat segíthetnek a vállalkozásoknak a mesterséges intelligencia chatbotok

De miben segíthetnek még?

Mivel igen nagy mennyiségű tudáshoz képesek hozzáférni, megértik vásárlóink igényeit – ezért nagyon fontos beépíteni őket az üzleti folyamatokba. Egyszerűsítik a bonyolult műveleteket.

Azzal mi is tisztában vagyunk, hogy az MI-alapú chatbotok meg tudják válaszolni a vásárlók, ügyfelek kérdéseit.

Emellett azonban sok egyébre is képesek. Így például az értékesítés és marketing bot az időpontszervezésben segít, kezeli a potenciális ügyfelek lekérdezéseit.

A toborzásban, betanításban és képzésben való részvételével egyszerűsítheti és személyre szabhatja a HR-folyamatokat.

A tartalomkereső bot támogatja az értékesítést, javíthatja a működés hatékonyságát. Az alkalmazottak termelékenységén a munkahelyi bot segíthet.

Arra is van lehetőség chatbotokkal, hogy automatizáljuk a call centerünket, mivel intelligensebbé teszi őket a természetes nyelvi feldolgozás.

A trendek megfelelő használatával komoly változásokat érhetünk el cégünkben – a chatbot-alkalmazás a teljes kiskereskedelmi ágazat átalakítására is képes – írta meg a szoftverfejleszto-webfejleszto.hu.

L.A.
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]