Marketing automatizálás 2022-ben

A világjárvány ellenére, a marketingnek lépést kell tartani a technológiai újításokkal. Erre lehet példa a marketing automatizálás.

A fogyasztók és a márkák közötti kapcsolatra a világjárvány nagy hatással volt, éppen ezért egy szilárd cselekvési tervre lesz szükség ahhoz, hogy a gazdaság visszatérjen a pályára.
Még egy világjárvány esetén is, felemelkedő ágazat révén, a marketingnek követnie kell a technológiai újításokat.
 
A marketing automatizálás 
 
A marketing automatizálás folyamatosan fejlődik. A felhasználói kattintási viselkedés vizsgálatában az automatizált marketing platformok kulcsfontosságú szerepet töltenek be. A marketing automatizálás segíti a marketingeseket a webhelyek kezelésében, különösen a B2B-ben, főként a  láthatóság optimalizálása és a leadek generálása esetén.
 
A marketing automatizálási szoftvereket kínáló digitális marketing kiadók közül a következők bizonyultak a legjobbnak:
  • Web Mecanik
  • Hubspot Marketing Hub
  • Salesforce Pardot
  • Oracle Eloqua
  • Adobe Marketplace
 
Az üzleti struktúrától függően a marketing automatizálási megoldások céljai eltérőek. Elengedhetetlen, hogy saját igényünk szerint válasszunk eszközt, mely  egyesíti a szükséges sajátosságokat: e-mail marketing, SMS kampányok, ügyfélszegmentálás, DB-kezelés, pontozás, értékesítés monitorozás, jelentéskészítés, tartalom generálás, közösségi média monitorozás, stb.
 
G.B.


Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]