PDF letöltés

Ilyen webshop motorok segíthetnek e-kereskedelmi vállalkozóként

Vállalkozásunk vezetését manapság számos alkalmazás teheti egyszerűbbé. Mely szoftverekkel jár a legjobban, aki az e-kereskedelmben szolgáltat?

A technológiai megoldások jóval könnyebbé teszik egy vállalkozás működtetését, vezetését. Ráadásul, ezek jó rész napjainkban ingyenes vagy meglehetősen jó áron beszerezhető.

Az e-kereskedelemben tevékenykedőknek érdemes fontolóra venniük a webshop motorok alkalmazását.

Miért jók a webshop motorok?

Hatékony indulást kínálnak, mivel összegyűjtve nyújtanak a felhasználóknak ún. integrációkat, szoftvereket és online szolgáltatásokat, melyeket pár kattintással be lehet üzemelni – írta a webshippy.com.
 
A technológiai megoldások jóval könnyebbé teszik egy vállalkozás működtetését
A technológiai megoldások jóval könnyebbé teszik egy vállalkozás működtetését

1.Shopify: a valószínűleg legjobban felszerelt webshop motor, amely szolgáltatásokat kínál, az USA-ból származó Shopify. Főleg akkor javasolt, ha a termékeinket külföldön is értékesítjük.

2.Shoprenter: a hazai fogyasztókat tökéletesen ki lehet szolgálni vele és magyar ügyfélszolgálat áll rendelkezésünkre a Shoprenterrel, amely magyar webshop motor. Ha hazai piacra árusítanuk, érdemes magyar szolgáltatót választani, hiszen a helyi viszonyokkal, sajátosságokkal jobban összhangban van. Az integrációk itt is kiválóan működnek.

3.UNAS: szintén magyar webshop motor, amely szolgáltatását már 2006 óta fejleszti és naprakész.

4.Squarespace: ezzel a szolgáltatással mutatós weboldalak készíthetők kódolásmentesen – a Squarespace ún. „drag and drop” rendszerben működik.

5.Készen vehető webáruházat szerezhetünk be vállalkozóként az Exchange Marketplace segítségével, hiszen nem csupán építeni, hanem venni is lehetőségünk van, amit ez a szolgáltatás lényegesen megkönnyít – írta a webshippy.com.

L.A.
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]