PDF letöltés

Hogyan vethető be a gyakorlatban a mesterséges intelligencia?

A weboldalak képesség-bővítése érdekében érdemes kihasználni bizonyos, mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségeket. Lássunk egy-két példát.

A mesterséges intelligencia alkalmazásának hasznossága ma már nem kérdés az üzleti életben. Az MI ugyanis növeli a hatékonyságot, mert képes végrehajtani automatizált feladatokat – így az embernek nem kell az unalmas, adminisztratív munkákkal időt töltenie, s összpontosíthat másra.

A mesterséges intelligencia a termlékenységet és a befektetés megtérülését is emeli. Nem beszélve arról, hogy javul a felhasználói élmény. A gépi tanulás alkalmazása a felhasználó megértését segíti: mintákat készít, amelyekkel könnyebben megragadjuk az érdeklődést - tudatta a szoftverfejleszto-webfejleszto.hu.
 
Hogyan vethető be a gyakorlatban a mesterséges intelligencia?
Hogyan vethető be a gyakorlatban a mesterséges intelligencia?

De miként építhetjük be a gyakorlatba a mesterséges intelligenciát?

Jó példa erre, ha WordPress weboldalt alkalmazása esetén használunk Plugin-t. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a weboldalak több mindenre legyenek képesek.

Kimondottan mesterséges intelligenciát használ a Link Whisper Plugin. A bővítménnyel könnyen és gyorsan lehet belső linkeket alkotni, vagyis hatékony belső hivatkozásokat - ajánlotta a szoftverfejleszto-webfejleszto.hu.

Linkjavaslatokat ajánl, amelyek segítenek a weboldal olvasóinak megtalálni a számukra érdekes tartalmat oldalunkon. Emellett azonban, mivel a linkszerkezet továbbfejlesztett, a Google is jobban képes rangsorolni a weboldalt.

A belső hivatkozásoknak nagy jelentőséget tulajdonít a Google, de a Bing vagy éppen a Searh Engine Land is. A Link Whisper Plugin tehát segíthet a macerás, időigényes feladat átvételével, s lényegesen jobban optimalizált weboldalunk lehet, ami a versenytársaink elé repít minket - írta a szoftverfejleszto-webfejleszto.hu.

L.A.

 

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]