Az SAP újdonságai segíthetnek a vállalkozásoknak

Jelentős segítséget nyújthatnak az SAP újdonságai a vállalkozásoknak. Az újításokkal a TechEd 2023 rendezvényen rukkolt elő a cég.

Komoly segítséget jelenthetnek az SAP újdonságai a vállalkozások számára. A megoldásokat a TechEd 2023 eseményen mutatták be – többnyire generatív MI képességekről és fejlesztésekről van szó – írta a kkvmagazin.com.  

Az újításokkal nem maradnak alul a vállalkozások a mesterséges intelligencia korszakában. A mai, dinamikus technológiai és üzleti környezetben igencsak lényeges, hogy minden fejlesztő egyben mesterséges intelligencia-fejlesztő is legyen – emelte ki Mint Jürgen Müller, az SAP SE technológiai vezetője és igazgatótanácsi tagja.

A TechEd eseményen olyan újításokkal állt elő az SAP, amelyek segítségével a fejlesztők elláthatók erőforrásokkal – utóbbiakra szükségük van ahhoz, hogy átalakíthassák a vállalkozások működését – írta a kkvmagazin.com.

Az SAP újdonságai segíthetnek a vállalkozásoknak
Az SAP újdonságai segíthetnek a vállalkozásoknak
 
Ilyenek a többi között a mesterséges intelligenciát használó, professzionális kódolási eszközök, vagy az SAP Business Technology Platformon levő generatív MI-bővítmények és alkalmazások, utóbbiakból igen nagy a kínálat – jegyezte meg Jürgen Müller.

Együtt kell működni ahhoz, hogy a generatív mesterséges intelligenciából üzleti értéket nyerjenek a szervezetek -  közös munkára van szükség a professzionális és a civil fejlesztők között.

Az SAP olyan megoldásokat kínál, mint az SAP Build Code elindítása, amely üzleti szakértőkkel gyorsítja fel az együttműködést. Új generatív asszisztensként beveti a Joule-t, illetve új vektoradatbázis-funkciókkal egészíti ki az SAP HANA Cloud-ot. A vállalat megalkotta az AI Foundation on SAP BTP-t, amely egy új és egyablakos rendszer a fejlesztőknek.

 Az újítások egyebek mellett ahhoz járulnak hozzá, hogy hasonló objektumokat lehessen gyorsan keresni, beszállítókra lehessen keresni szerződések nyelvezete alapján, vagy fizetési előzményeket vizsgáljanak meg és megrendeléseket követhessenek nyomon - írta meg a kkvmagazin.com.

L.A.

 

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]