A mesterséges intelligencia következő generációja segíti a KKV-kat

A technológiai fejlesztések számos iparágban változtatják meg a működést és az innovációkat. Hogyan segítheti a mesterséges intelligencia következő generációja a vállalkozásokat?

A mesterséges intelligencia (MI) terjedése számos szempontból segítséget nyújthat a kis- és középvállalkozásoknak.

A technológia szinte minden iparágban hatással van a működésre és az innovációkra, hatékonyan módosítva ezeket.
A vállalkozásoknak érdemes odafigyelniük a friss technológiai trendekre, így például az MI következő generációjára.

A mesterséges intelligenciának egyre több felhasználási esete van, amely a KKV-knak komoly lehetőségeket biztosít.

Az MI része az életünknek, elég csak arra gondolni, hogy a Google Térkép közelben levő helyeket tud javasolni, vagy az Amazon emlékeztethet, hogy rendeljünk valamit, ami szükséges számunkra.
 
A mesterséges intelligencia következő generációja segíti a KKV-kat
A mesterséges intelligencia következő generációja segíti a KKV-kat

Vállalkozásunkban azonban ma már használhatunk olyan eszközöket, mint a Stable Diffusion vagy a ChatGPT – ezek rámutatnak arra, hogy a mesterséges intelligencia és a gépi tanulási modellek korábban elképzelhetetlen dolgokra használhatók: képeket készíthetnek gyakorlatilag a semmiből, vagy emberként beszélgethetnek.

A mesterséges intelligencia-megoldások fontos részét képezik a folyamat-javításoknak és az üzleti döntések meghozatalának. A könyvelést is sokkal hatékonyabbá tehetik.

Komoly esélyük van a vállalkozásoknak, ha igénybe veszik az MI segítségét és felmérik, miben nyújthat számukra segítő kezet.

Egy biztos, jelentős időt takaríthatnak meg vele, legyen szó a belső üzleti adatok és külső makrogazdasági adatok alapján a cash flow előrejelzéséről vagy a back-office üzleti folyamaok teljes részeinek automatizálásáról.

A mesterséges intelligencia azonban abban is segíthet, hogy a vállalkozások megtalálják a legmegfelelőbb időpontokat az ügyfelekkel és a beszállítókkal történő kapcsolatfelvételre – figyelembe véve a múltbéli magatartásokat.

A cikket folytatjuk.

L.A.
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]