Telefonközpont fejlesztési pályázat érhető el a KKV szektornak!

Egy hazai telekommunikációs vállalkozás, az Opennetworks Kft., ingyenes készülékekkel támogatja a KKV szektort a legmodernebb telefonközpontok bevezetése érdekében.

Az Opennetworks Kft. egy egyedülálló pályázati lehetőséget indít azon kisvállalkozásoknak, akik 2-20 főt foglalkoztatnak. Ennek keretében az IP átálláshoz szükséges telefonkészülékeket ingyenesen bocsátja a kisvállalkozások rendelkezésére és azok árát nem építi be a szolgáltatási díjakba sem. Így a pályázat nyertesei a teljes IP átállást beruházási költségek nélkül tudják megvalósítani.

Az IP alapú telekommunikáció elsősorban a KKV szektorban nyújt lehetőségeket a jövő igényeinek megfelelő telekommunikációs infrastruktúra megvalósítására, hiszen itt számít a legjobban, hogy nincs szükség drága alközpont beszerzésére, illetve, hogy a felhő alapú alközponti megoldások rugalmasan bővíthetőek.

A kisvállalkozásokat sokszor visszatartja a korszerű IP telefonkészülékek beruházásból adódó költségei, hiszen ezek EU pályázati forrásokból nehezen finanszírozhatóak, mert EU mércével mérve kisösszegűnek számítanak. Erre jelenthet megoldást az Opennetworks Kft. pályázata.

A felhívásra pályázhatnak a 2-20 főt foglalkoztató, vagy 2-20 fő vezetékes telefonos elérhetőséget igénylő magyar kis- és középvállalkozások. Az igényelt mellékek számával megegyező számú Cisco SPA303G2 VoIP telefonkészülékre lehet pályázni a kapcsolodó IP alközponti szolgáltatáshoz.

A pályázat a készlet erejéig, de legkésőbb 2015. december 31-ig érvényes.

További részleteket itt olvashat: http://www.opennet.hu/keszulekpalyazat

Amennyiben pályázat témában tanácsra van szüksége, kérem, írjon itt vagy hívjon a +36 1 486 18 00 callcenter-en keresztül.

Dr. Veres Ilona

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]