Szeptemberben megjelenik az „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” című felhívás

A Vidékfejlesztési Program Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap Irányító Hatósága 2015. szeptember hónapban tervezi megjelentetni az „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” című felhívását.

A támogatás fő céljai a vidéki területek fenntartható fejlődésének támogatása, a környezet állapotának megőrzése és javítása, a mezőgazdasági eredetű környezeti terhelés csökkentése, környezetvédelmi szolgáltatások biztosítása, a természeti erőforrások fenntartható használatán alapuló mezőgazdasági gyakorlat erősítése.

Kiemelten kívánja továbbá támogatni a biodiverzitás megőrzését a természetes életkörülményeik között (a gazdaságban), a természet, a víz, és a talaj védelmét a termőhelyi adottságoknak megfelelő termelési szerkezet kialakításával, a környezettudatos gazdálkodás és fenntartható tájhasználat kialakításával.

 

A közlemény elolvasható:

http://palyazat.gov.hu/a_videkfejlesztesi_program_emva_tarsfinanszirozassal_megvalosulo_egyes_agrar_kornyezetgazdalkodasi_kifizetes_cimu_felhivas_tervezett_megjelenteteserol_szolo_tajekoztatas


Amennyiben pályázat témában tanácsra van szüksége, kérem, írjon itt vagy hívjon a +36 1 486 18 00 callcenter-en keresztül.

Dr. Veres Ilona

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]