Szeptember 21-ig lehet regisztrálni a pályázóknak a CSR Hungary Díjra

2015-ben immár 8. alkalommal lehet pályázni a Magyar Üzleti Felelősség Díjára, a CSR Hungary Díjra. Regisztrálni 2015. szeptember 21-ig, míg a pályázatokat 2015. október 5-ig lehet benyújtani!

A pályázat a Magyarországon működő, felelős és fenntartható magyar gazdaságot támogató vállalkozásoknak, szervezeteknek szól.


Mi a CSR Hungary Díj?

A 2008-ban először meghirdetett Magyar Üzleti Felelősség Díja, egy hazai „alulról" jövő, önálló kezdeményezés eredménye, mely évente értékeli Magyarország legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseit, projektjeit, és menedzsmentrendszereit az üzleti szektorban. Összehangolva a helyi értékeket a nemzetközi szakmai igényekkel.



Az értékelési szempont alapja

A vállalati társadalmi teljesítménymérés (CSP/Corporate Social Performance) modellje, amely a menedzsment és a tulajdonosok/befektetők számára is áttekinthetővé és szakmailag is nyomon követhetővé teszi a felelősség és fenntarthatóság rendszerét a vállalat egészének a működésében.

Ma már a vállalati felelősség és a fenntarthatóság piaci értéket és versenyképességét növelő tényezővé vált. Igaz, hogy másképpen, más formában, de mind a magyar érdekeltségű cégek, mind pedig a külföldi, nemzetközi, globális érdekeltségű cégek magyarországi képviseleteinek üzleti működésében is egyre inkább kikerülhetetlen feltétellé válik.

Védjegy használat

Az önkéntes védjegyhasználati rendszerben résztvevők a több szintes ellenőrzéssel, a CSR Hungary Díj védjegyeinek használatával pozicionálják magukat a piacon, az egyes iparágakban, a közbeszerzési folyamatokban, és az egyre tudatosabb fogyasztók és más érintettek felé is. Hozzájárulva a fenntartható és felelős üzleti kultúra terjesztéséhez Magyarországon.

A védjegy használata 2 évre szól. A nevezési Díj az 1. év költségeit foglalja magában.
A védjegy használóival külön használati szerződés köttetik. A 2. évben újra helyszíni ellenőrzés, külső audit történik.

Az előző évek nyertes pályázói között kis- és középvállalkozás és nagyvállalat, magyar tulajdonossal vagy külföldi tulajdonossal rendelkező szervezet is található.

 

A korábbi évek díjazottait megtekintheti ide kattintva.

 

A pályázati útmutató elérhető itt.

 

Amennyiben pályázat témában tanácsra van szüksége, kérem, írjon itt vagy hívjon a +36 1 486 18 00 callcenter-en keresztül.

Dr. Veres Ilona

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]