Megjelent a kitöltő program a Dél-Alföldi Régióra a Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása pályázathoz

A pályázat címe: Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban
A pályázat kódja: TÁMOP-2.3.6.B-12/1
Régió: Dél-Alföld
Határidő: 2014. május 8-tól
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP 2.3.6.B-12/1 kódszámú, „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című kiírás beadási határideje módosításra került.
 
A pályázatok benyújtására az üzleti terv jóváhagyását követően és a kitöltő program közzétételétől számított 8. munkanaptól kezdve van lehetőség.

Jelenleg kizárólag a Dél-Alföldi régióban nyílik meg a pályázatok benyújtásának lehetősége. A többi régió vonatkozásában a képzések lezárulását és az üzleti tervek jóváhagyását követően, ütemezett formában kerülnek kihelyezésre a kitöltő programok.

A megadott időpont előtt benyújtott pályázatok elutasításra kerülnek, azonban a benyújtási határidőn belül a pályázat ismételt benyújtásának nincs akadálya.
 
A Dél-alföldi régió egyéni vállalkozásainak szóló kitöltő program a „Kitöltőprogram: KitoltoUSZT_TAMOP-236B12111_v2.0.0.3131” elnevezésű link alatt, a társas vállalkozásoknak szóló kitöltő program a „Kitöltőprogram: KitoltoUSZT_TAMOP-236B12112_v2.0.0.3132” című link alatt érhető el.
 
A pályázat és a kitöltő programok az alábbi linken érhető el.
 
Forrás: palyazat.gov.hu/vallalkozo.info


Amennyiben pályázat témában tanácsra van szüksége, kérem, írjon itt vagy hívjon a +36 1 486 18 00 callcenter-en keresztül.
 
BNG
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]