Meghosszabbításra került a Werner von Siemens Hatékonysági Díj pályázati határideje

A Werner von Siemens Hatékonysági Díjra szeptember 25-ig pályázhat minden olyan vállalat, intézmény vagy civil szervezet, amely 2015. április 30-ig bezárólag igazolható eredménnyel járó, hatékonyságnövelő beruházást vagy fejlesztést hajtott végre Siemens termék, szolgáltatás vagy technológia igénybevételével.

Meghosszabbította a Werner von Siemens Hatékonysági Díj pályázati határ-idejét a Siemens Zrt. A Díj kiosztásával a vállalat célja, hogy összegyűjtse és bemutassa azokat a projekteket, intézkedéseket, amelyekkel a hazai szervezetek igazoltan növelni tudták hatékonyságukat

 

A díjat a Siemens azért hozta létre, hogy elismerje partnereinek eredményeit a hatékonyságnövelés terén, legyen az üzleti vagy társadalmi eredmény, valamint, hogy a pályázaton keresztül hozzáférhetővé tegye:

 

- a legjobb fejlesztési példákat, kiemelve bennük partnerei elévülhetetlen szerepét,

- a technológiai téren végrehajtott fejlesztéseiket, hatékonyságjavító lépéseiket,

- a Siemens technológia alkalmazásával az erőforrások racionális felhasználásának számszerűsíthető előnyeit

 

A beérkező pályázatokat független zsűri bírálja el, melynek tagjai az egyes hatékonysági területek elismert, tudományos és közéleti szakemberei. A döntőbe jutott projektek listáját októberben teszi közzé a vállalat. A Díj eredményhirdetése 2015. november 19-én várható.

 

A Werner von Siemens Hatékonysági Díjat tavaly többek között az Opel Szentgotthárd Kft., a Dreher Sörgyárak Zrt., a Budapest Music Center, a BKK Közút Zrt., és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház kapta meg.

 

További információt itt találhat.

 

 

Amennyiben pályázat témában tanácsra van szüksége, kérem, írjon itt vagy hívjon a +36 1 486 18 00 callcenter-en keresztül.

Dr. Veres Ilona

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]