Márciustól benyújthatóak az informatikai pályázatok!

A kormány három informatikai pályázattal, mindösszesen 54 milliárd forinttal segíti azokat a mikro-, kis- és középvállalkozásokat, amelyek informatikai rendszerüket szeretnék fejleszteni. 
Fontos, hogy a három, informatikai fejlesztéseket támogató pályázati kiírás beadási határideje megváltozott: várhatóan 2017. március 8-tól nyújthatják be pályázati anyagaikat a hazai kkv-k. 

A kérelmek beadásának időpontja azért módosult március elejére, hogy  az érintett kis-és középvállalkozások, a nagy érdeklődéssel kísért támogatási lehetőségek pályázatainak beadásakor a lehető legjobb és a követelményeknek leginkább megfelelő anyagokat készíthessék elő.

A három pályázati felhívás közül a mintegy 40 milliárd Ft keretösszegű GINOP 3.2.2 keretében Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztésekre, valamint felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatására adhatók be a pályázatok. A vissza nem térítendő támogatásra és kedvezményes kölcsönre a konvergencia régióban tevékenykedő vállalkozások nyújthatják be kérelmüket.

A GINOP 3.2.4-8.2.4 („Felhőalapú (IaaS, PaaS, SaaS) vállalati szolgáltatások, IKT megoldások fejlesztésének és piaci bevezetésének támogatása”) pályázat vállalati felhőszolgáltatások elindítását támogatja.

Szintén ezen a napon nyílik meg a GINOP 3.1.2-8.2.4 kódszámú pályázat, mely az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások nemzetközi piacra juttatásához nyújt segítséget.

forrás: kormany.hu

Amennyiben pályázattal kapcsolatban kérdése adódna, ide kattintva felteheti. 

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]