KKV-k munkahelyi képzésének támogatása a konvergencia régióiban is!

Társadalmi egyeztetés alá került a "Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára" című, GINOP-6.1.6-17 kódszámú pályázati felhívás.
A felhívás fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége, a mikro-, kis- és középvállalkozásokra vonatkozó képzéselérési arány tovább javuljon, és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére. További cél, hogy a vállalkozások saját forrásaikat kiegészítve minél több munkavállalójuk képzésbe történő bekapcsolódását tudják biztosítani, a képzést is tekintsék saját vállalkozásukba történő befektetésnek.  

Pályázatot nyújthatnak be mikro-, kis- és középvállalkozások.

Támogatható tevékenységek köre

Képzések lebonyolítása belső képzésként vagy vásárolt szolgáltatásként;

Képzéshez kapcsolódó tudás-,és elégedettségmérés

Kötelező tájékoztatás és nyilvánosság

Felhívásra csak a kevésbé fejlett régiók területén megvalósítani tervezett projektekre nyújthatók be támogatási kérelmek. A projekt több helyszínen is megvalósítható, de ebben az esetben is minden megvalósítási helyszínnek a kevésbé fejlett (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Közép-Dunántúl) régiókban kell lennie.

Támogatás mértéke

Támogatási kategória

Maximális támogatás mértéke

Csekély összegű (de minimis) támogatás

100 %

Képzési támogatás

50%

Képzési támogatás - Megváltozott munkaképességű munkavállaló vagy hátrányos helyzetű munkavállaló részére nyújtott képzés esetén

60%

 

Támogatás összege: min. 3 millió Ft max. 50 millió Ft

        
Amennyiben a pályázattal kapcsolatban kérdése adódna, ide kattintva felteheti.
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]