Keresik az ország legjobb irodáit, irodaházait, fejlesztéseit és piaci szereplőit. Már lehet nevezni az Év Irodája versenyre!

Az iroda.hu csoport immár hatodik alkalommal hirdeti meg „Az Év Irodája” versenyt, amely az egyik legrangosabb megmérettetés a hazai ingatlanpiacon. A  nevezési időszak szeptember 21-én indult el, hét kategóriában lehet jelentkezni november 30-ig.

A verseny a gyakorlatban megvalósuló irodákat, irodaházakat, a zöld projekteket és ingatlanterveket, valamint a nyugati munkakultúrák hazai elterjedését egyaránt bemutatja. Egyre több egészséges, ergonomikus, kényelmes és környezettudatos munkahely jön létre, amelyek növelik a hazai cégek és a globális vállalatok itthoni irodáinak versenyképességét, termelékenységét, vonzzák a szakembereket a világ minden tájáról, és nem utolsó sorban – főként – Budapest számára biztosítanak egyre nagyobb presztízst.

A verseny tisztaságáért, lebonyolításáért, a pályázatok előkészítéséért, a semleges szakmai zsűri kiválasztásáért az Arkon Zrt. vállal felelősséget, amely 2015 elején felvásárolta az iroda.hu csoportot.

 

A hét meghirdetett kategória a következő:

 

Az Év Irodája

Az Év Irodaháza Bérlői Díj

Az Év Új Ingatlanfejlesztése

Az Év Tervezett Projektje

Az Év Legzöldebb Projektje

Az Év Üzemeltető Cége

Az Év Ingatlanpiaci személyisége

 

A nevezési folyamat szeptember 21-én indult el, a versenyre a www.azevirodaja.hu oldalon lehet jelentkezni november 30-ig. A Díjátadó Gálára 2016 februárjában kerül sor.

További információk a www.azevirodaja.hu oldalon, vagy az alábbi elérhetőségeken: Hange-Gyulay Diána, hange-gyulay.diana@arkon.hu, +36 (1) 237-2065, +36 30 206 9825.

Dr. VI.

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]