Innovatív energetikai projektek bemutatása

A pályázat azonosítója: RENEXPO Central Europe szakkiállítás

Beadási határidő: 2014. február 12.

Kiíró: Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH)

A pályázat célja

A kiírás célja az energetika területén a kiemelkedő magyar kutatás-fejlesztési és innovációs projektek megvalósulásának, hazai és külföldi piacra juttatásának elősegítése.

A NIH a kiállításon egy innovációs standdal vesz részt, ahol a jelen pályázatra való jelentkezés alapján a kiválasztott magyar ötleteknek, projekteknek biztosít megjelenési lehetőséget. A kiállítók a RENEXPO kiállításon és a kapcsolódó szakmai fórumokon mutatkozhatnak be a nagyközönség és a lehetséges befektetők előtt, két napon át.

A pályázat részletei

A pályázatra elsősorban olyan feltalálók, vállalkozók és kkv-k, innovációs szervezetek, egyesületek és szolgáltatók jelentkezését várjuk, akik innovatív termékükkel/szolgáltatásukkal a 8. RENEXPO kiállításon kívánnak bemutatkozni a nagyközönség és a potenciális befektetők előtt.

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a RENEXPO-n bemutatásra szánt innováció illeszkedjen a kiállítás profiljába (megújuló energia, energiahatékonyság).

A beérkező pályázatok elbírálásának fő szempontjai a magyar tulajdoni részarány mellett az ötlet technológiai és gazdasági életképessége, annak megvalósíthatósága és a megvalósítás jelenlegi fázisa.

A kiállítókat a pályázati felhívásra jelentkezők közül a NIH által meghívott szakértőkből álló bírálóbizottság választja ki.

  • RENEXPO Central Europe
  • Helyszíne: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ Budapest
  • Időpontja: 2014. március 12-13.
  • Fő témakörök 2014-ben:
    • megújuló, decentralizált és hatékony energia-előállítás: (bioenergia, napenergia, geotermia, hőszivattyú, hulladékból nyert energia);
    • intelligens és hatékony energiaelosztás és -tárolás (smart grid, smart metering, virtuális erőmű);
    • innovatív és hatékony energiafelhasználás (energiahatékony épületek, alacsony energiájú és intelligens épületek, energiahatékony ipari folyamatok, elektromos és alternatív hajtású járművek, bioüzemanyagok);
    • szolgáltatások (energia management, tervezés, energetikai tanácsadás, pályázatok, stb.)

 

A pályázat benyújtása

Pályázni a NIH honlapján elérhető jelentkezési lap kitöltésével lehet.

 

A teljes pályázati felhívás az alábbi linken érhető el:

http://www.nih.gov.hu/renexpo-kiallitas

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]