Eredményesen zárult a két operatív program pénzügyi eszközök új értékesítési hálózatának kialakítására vonatkozó közbeszerzési pályázat

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program és a Versenyképes Közép- Magyarország Operatív Program pénzügyi eszközök új értékesítési hálózatának kialakítására vonatkozó közbeszerzési pályázat eredményesen zárult le!
A a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) és a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 8. prioritása, pénzügyi eszközök értékesítési hálózatának kialakítására - vagyis MFB Pontok rendszerének létrehozására - kiírt közbeszerzése eredményesen zárult le. Az MFB Pontok hálózatában való részvétel jogát a Takarékbank Zrt., a B3 TAKARÉK Szövetkezet, a Budapest Bank Zrt. és az FHB Zrt. konzorciuma nyerte el sikeresen. A kiválasztott pénzügyi közvetítőkkel a szerződés aláírására 2016.04.20-án került sor.

Az aláírt szerződés keretében megkezdődött az MFB Pontok kiépítése. A GINOP és VEKOP hiteltermékek illetve kombinált hiteltermékek közvetítésére specializálódott fiókhálózat első körben a fővárosban és a megyei jogú városokban, majd fokozatosan, országszerte több mint 400 helyen kerül kialakításra. 2016 május második felétől az első huszonhat MFB Ponton keresztül nyílik  lehetőség az  európai uniós forrású hiteltermékek igénylésére.

forrás: kormany.hu

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]