Az "Év Felelős Foglalkoztatója 2022" pályázat

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a Technológiai és Ipari Minisztérium háttérintézménye, a korábbi évekhez hasonlóan ismét meghirdette az „Év Felelős Foglalkoztatója” pályázatot.

Tisztelettel tájékoztatom az elmúlt évek és az idei év leendő pályázó szervezeteit, hogy az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. 2022-ben immáron hetedik alkalommal hirdeti meg az „Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű pályázatát.

A pályázható kategóriák 2022-ben:

  1.  kategória: Kisvállalkozások

  2.  kategória: Középvállalkozások

  3.  kategória: Nagyvállalatok I. (251-2000 fő közötti foglalkoztatott)

  4.  kategória: Nagyvállalatok II. (2000 fő feletti foglalkoztatók)

  5.  kategória: Közszféra szervezetei

  6.  kategória: Egyéb gazdálkodó szerveztek (alapítvány, szövetkezet, egyesület, egyesülés)

 

Különdíjak:

  1.  A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2022-ben is képzési különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot.

  2.  Idén első alkalommal van lehetőség „LOW – Budget” különdíjra pályázni, azoknak a cégeknek, akik alacsony költségvetésből megvalósított olyan innovatív megoldásokkal, felelős foglalkoztatói jó gyakorlatokkal pályáznak, mely jó gyakorlatok munkavállalói visszajelzések alapján sikeresek, népszerűek a szervezetnél.

  3.  Idén szintén első alkalommal van lehetőség „FiatalokÉRT” különdíjra pályázni, azoknak a cégeknek, akik aktívan tesznek a fiatal, 30 év alatti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért, megtartásáért.

  4.  A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2022-ben a „A Főváros Felelős Foglalkoztatója” különdíjat ajánlja fel a legjobb, budapesti székhellyel rendelkező pályázónak.

 

A díj nemcsak egy elismerés, hanem valódi megmérettetés is.

 

Szakmai konferencia keretében 2022. őszén ünnepélyes díjátadót szervezünk Budapesten, a jó gyakorlatok bemutatásával, neves hazai előadók közreműködésével.

A pályázatokat a felelosfoglalkoztato@ofa.hu email címre várjuk. Kérjük, hogy a „tárgy” mezőben tüntesse fel: „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2022”

Pályázati beadási határidő: 2022. szeptember 30. (péntek) 12:00 óra

 

A pályázatról bővebben:

https://ofa.hu/hu/news/iden-is-dijazzuk-a-felelos-munkaltatokat

https://ofa.hu/felelosfoglalkoztato

A pályázaton való részvételhez a regisztrációs link:

https://forms.gle/yDihf7bYFf6Mke7q6


Az előző évi díjátadóról a fotókat  ITT tekintheti meg. 

A pályázaton való részvétel továbbra is ingyenes!

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]