VOSZ Hajdú-Bihar megye: partnertalálkozót szerveztek

Idén is várja a jelöléseket a Hajdú-Bihar Megyei Területi Príma, valamint az Év Vállalkozója Díjra a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei szervezete – jelentette be június 19-i sajtótájékoztatóján a VOSZ megyei elnöke.

VOSZ, Debrecen, Gulyás Sándor

A VOSZ kezdeményezésére partnerségi szándéknyilatkozatot készítettek elő
Gulyás Sándor a többi között elmondta, az elmúlt időszakban egyfajta generációváltás zajlott le a megyei szervezetnél, ugyanis több mint 40 százalékkal nőtt a tagság létszáma.
A VOSZ a területi Prima Díjra és az Év Vállalkozója Díjra is várja a jelöléseket, a nyár végéig. Az elismerést Hajdú-Bihar megyében ketten nyerhetik el, emellett a testület kiadja a szakma legjobbjának járó díjat is.
A sajtóeseményt követően egyébként a nap folyamán a VOSZ megyei vezetése partnertalálkozót is szervezett, melyen 13 helyi szakmai szervezet képviseltette magát. – Nagyon örültünk, hogy a legnagyobb, helyi vállalkozásokat tömörítő nagyváradi szövetség vezetősége is eljött hozzánk – mondta Gulyás Sándor, aki még hangsúlyozta, az önkormányzat mellett ott voltak a Team Academy, a megyei Fivosz, valamint az Új Nemzedék Programiroda vezetése is. A résztvevők abban állapodtak meg, hogy rövidesen, várhatóan még a nyár folyamán szándéknyilatkozatot írnak alá, melyben rögzítik a szervezetek közötti együttműködés, partneri támogatások formáit.

LE
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]