Több száz új álláslehetőség Szentgotthárdon

A 2010-esnél több, mint háromszorosára kívánja növelni dolgozói létszámát az Opel szentgotthárdi gyára rövid időn belül. Erre jó esélye van, hiszen biztos megélhetést, jó munkahelyi légkört garantálnak dolgozóik számára.

2010 végén még csak hatszáz fő dolgozott a gyárban, a Flex motorgyár projektek beindulása után ma már több, mint 1300 a dolgozói létszám,  amely 2015 végére több, mint 1800-ra nő. Folyamatosan emelkedik a termékek iránti kereslet, ezért a szellemi és a fizikai dolgozók létszámát is folyamatosan bővíteni kell.

Fizikai területre elsősorban szerelősori operátorokat, gyártósori operátorokat és karbantartókat keresnek. Az első munkakörben az elvárás a szakmunkás végzettség – bármely szakmában. A gyártósori operátor esetében kifejezetten fémipari végzettségre van szükség: forgácsoló, esztergályos vagy más vasas szakmára, amelyben középfokú végzettséget lehet szerezni, de akár autószerelőket is jelentkezhetnek, akiket később műszaki belső képzés során készítenek fel erre a feladatkörre. Emellett mechanikus és villamos karbantartó munkakörökbe is keresnek középfokú végzettségű dolgozókat, például mechanikai műszerész, gépgyártás-technológus, gépipari technikus vagy géplakatos, illetve villanyszerelő végzettséggel.

PD

Forrás: zaol.hu

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]