PDF letöltés

Segítsünk a vállalkozóknak a vészhelyzet idején a jó döntések meghozatalában!

Az elmúlt hetek koronavírus kapcsán kelt információi, a vészhelyzet kimondásával egyidejűleg megjelenő bizonytalanság számos vállalkozóban pánikot keltett, és olyan döntéseket
hoz(hat)nak, avagy éppen olyan döntéseket nem hoz(hat)nak meg, melyek hosszú távon éppen ellenkezőleg hatnak növekedési terveikre.
 
HA VALAMIKOR, AKKOR A VÁLLALKOZÓKNAK MOST IGAZÁN SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGÜK AHHOZ, HOGY AZ ELŐTTÜNK LEVŐ HÓNAPOKBAN ALKALMAZKODNI TUDJANAK A MEGVÁLTOZOTT KÖRÜLMÉNYEKHEZ.
A SEED Alapítvány elmúlt 30 éves működésére mindig jellemző volt a vállalkozók személyre szabott támogatása, segítségnyújtás részükre.
 
Ezért arra kértem a SEED Alapítvány szakértőit, trénereit, mentorait, hogy teljesítve az Alapítvány küldetését, felhasználva a tanacsadas.seed.hu online platformot, TEGYÜK ELÉRHETŐVÉ A NÁLUNK FELGYŰLT TUDÁST ÉS VÁLASZOLJUK MEG A VÁLLALKOZÓK MŰKÖDÉSÜKKEL ÖSSZEFÜGGŐ KÉRDÉSEIT, SEGÍTVE ŐKET A HELYES IRÁNYOK MEGHATÁROZÁSÁBAN, MEGVALÓSÍTÁSÁBAN.
 
A kezdeményezéshez több mint 30 szakértő csatlakozott társadalmi felelősségvállalási aktivitásuk keretében, így a vállalkozások most díjmentesen kaphatnak segítséget az alábbi 4 területen:

1) Vezetői támogatás - a vezető személyének, mentális állapotának erősítése, támogatása,
2) Üzleti modellek, üzleti tervek újragondolása, átalakítása, újratervezése,
3) Online marketig, megváltozott jelenlét az online platformokon
4) Változás kezelése, a változás szervezetre gyakorolt hatásának azonosítása, kezelése

A DÍJMENTES SZOLGÁLTATÁS AZ ALÁBBI LINKEN ÉRHETŐ EL:

AMENNYIBEN ÖNÖK IS FONTOSNAK TARTJÁK EZT A KEZDEMÉNYEZÉST, TISZTELETTEL MEGKÖSZÖNÖM, HA ELJUTTATJÁK AZ ERRŐL SZÓLÓ INFORMÁCIÓT AZ ÖNÖKKEL KAPCSOLATBAN ÁLLÓ VÁLLALKOZÓKNAK. ÖSSZEFOGLALÓ HÍR A KEZDEMÉNYEZÉSRŐL:

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]