MEGHÍVÓ TÖRÖK-MAGYAR ÜZLETI FÓRUMRA

A Török Köztársaság miniszterelnöke, Ahmet Davutoğlu 2015. február 24-én hivatalos látogatást tesz Magyarországon. A miniszterelnököt üzletember delegáció kíséri, melynek célja magyar üzleti kapcsolatok létesítése. Ehhez kapcsolódóan a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Magyar - Török Üzleti Fórumot szervez, melyre ezúton hívja meg az érdeklődő vállalkozásokat. 

A rendezvény előadássorozatában a részt vevők tájékoztatást kaphatnak a török üzleti környezetről valamint befektetési lehetőségekről mind a HIPA, MNKH, MKIK, mind pedig a török delegáció által tartott Healthcare Tourism és egyéb befektetés ösztönző előadásaiban.

Az előadásokon túl kétoldalú tárgyalásokat folytathatnak potenciális török üzleti partnerekkel, melyet egy üzleti ebéd követ. A török cégek a gazdaság több ágazatát képviselik, melyről bővebb információt a jövő hét folyamán, a www.tradehouse.hu weboldalon lehet találni.

Időpont: 2015. február 24. 09:30-15:10

Helyszín: Budapest Marriott Hotel

Cím: Budapest V., Apáczai Csere János u. 4.

Az üzleti fórum nyelve angol, amelyhez tolmácsolás biztosított. A részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvétel korlátozott, maximum 1 fő jelentkezését tudják elfogadni cégenként a magas érdeklődésre való tekintettel, továbbá a részvételi lehetőség a jelentkezés sorrendjében kerül meghatározásra.

A rendezvényen való részvételi szándékot az ide kattintva elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével kell jelezni legkésőbb 2015. február 19-ig (csütörtök).

Az ezután beérkező jelentkezéseket nincs lehetőség elfogadni!

A részvételről szóló visszaigazolást és a részletes programtervet 2015. február 20 (péntek) 18:00-ig kapják meg a jelentkező cégek.

A fórumon csak azok vehetnek részt, akik a regisztráció után a Magyar Nemzeti Kereskedőháztól visszaigazoló e-mailt kapnak!!

A fórumra a visszaigazoló e-mail nyomtatott verziójával és fényképes igazolvánnyal kell érkezni. Ezek hiányában a rendezvényre a belépés nem lehetséges.

A helyszíni regisztráció 9:30 órakor lezárul.

Ha bármilyen kérdés merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, a rendezveny@tradehouse.hu email címre lehet írni, a tárgyban feltüntetve: „Magyar - Török Üzleti Fórum”

PD


Forrás: HIPA

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]