Ingyenes jogsegélynyújtás - Koronavírus

A koronavírus szinte minden családot illetve céget érint. Ebben is segíthet az Ingyenes Jogsegély szolgáltatás.
   
A koronavírus felgyorsítja a digitális és telefonos jogsegély szolgáltatások elterjedését Magyarországon is. 2020. március 28-tól Magyarországon a Kormány által kihirdetett kijárási korlátozás befolyásolta a személyes jogsegély szolgáltatásokat is.


A jogsegély szolgáltatással foglalkozó irodák zárva tartanak, így a jogi tanácsadások távolról például telefonon keresztül történnek.


Ha Önnek jogi problémája van, illetve jogi tanácsra van szüksége, ingyenesen élhet ezzel a lehetőséggel, ha felhívja a


06-80-77-88-01 zöldszámot.A tanácsadás minden munkanapon 8:00 órától 20:00 óráig elérhető, továbbra is anonim és ingyenes formában.


A munkaerőpiac szereplői részére a munkavállalók, munkáltatók, egyéni és kisvállalkozások működésében, szerződéskötésében alapításában, TB ellátással kapcsolatos ügyintézésekben tudnak a zöld számon elérhető szakemberek segítséget nyújtani.


Továbbá a krízist figyelmebe véve kérhetnek jogi tanácsokat a munkajog, cégjog, adójog valamint a társadalombiztosítási jog területén is.


Lehetőség van személyre szabott jogi tanácsadásra is, melynek keretében az ügyre vonatkozó jogszabályok ismeretében jogi állásfoglalásra, véleményre, javaslattételre, valamint az ügy megoldására, vagy további lépésekre kerülhet sor.Ha Önnek jogi problémája van, illetve jogi tanácsra van szüksége, ingyenesen élhet ezzel a lehetőséggel, ha felhívja a


06-80-77-88-01 zöldszámot.

 
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]