Ékszerdoboz a Nagytemplom szomszédságában: Péterfia Corner

Prémium lakások és irodák a DEBRECENI belváros szívében. Megújul Debrecen belvárosának egy újabb meghatározó épülete, a Péterfia utca 2. szám alatti, a tanítóképzővel szembeni magas épület. Szauna, házimozi, étterem és kávézó teszi teljessé az egyedi és korlátozott számú ingatlanokat.
Mivel elhelyezkedésében a városképi szempontból meghatározó épületről beszélünk, ezért nem csoda, hogy hosszú tervezési munka és többszöri tervtanácsi egyeztetés után készült el a már beadott engedélyeztetési terv. A készülő beruházás minőségére pedig garanciát nyújt Bordás Péter tervező neve, aki többek között a Nagyerdei Stadion tervezője is volt. „Valóságos kis ékszerdobozt varázsolunk a Nagytemplom szomszédságába” – ígérik a beruházók.

Elegáns prémium lakások, jól felszerelt irodák. A Péterfia Corner épület felső részében közel 21 lakóegység lesz. A belső udvarban intenzív zöldfelületű, több szinten rendezett tetőteraszokat alakítanak ki. A penthouse szinteken igazi nagyvonalú nagy alapterületű elegáns lakosztályok is lesznek, tágas teraszokkal. Alattuk két szinten prémium irodák helyezkednek l. A földszinti részen központi recepció két oldalán egy étterem és egy kávézó kap majd helyet. Az alagsorban találhatóak azok a szolgáltatások, amik mindenképpen egyedivé teszik az épületet a leendő tulajdonosok számára. Ott lesz egy wellness központ szauna csoporttal, ahol a mindennapok fáradalmait nyugodt körülmények között lehet kipihenni. A társalgó mozi szobával, biliárdasztallal alkalmas baráti összejövetelek, szülinapok megrendezésére, meccsnézésre, mozizásra. A konditerem pingpongasztallal az aktív lazításra vágyóknak ideális.

Forrás: dehir.hu

GVÁ
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]