BREST - COMMONWEALTH 2015, NEMZETKÖZI KIÁLLÍTÁS

A Magyar Nemzeti Kereskedőház meghívja a hazai vállalkozásokat a „Brest - Commonwealth 2015” nemzetközi kiállításra, mely 2015. április 23-25. között kerül megrendezésre Brestben, Fehéroroszországban.
A Brest. Commonwealth 2015 célja, hogy tájékoztasson a kialakult lehetőségekről Brest régió piacán, valamint elősegítse az összefogott üzleti és állami fejlesztési projektek kivitelezését a régióban.

A kiállításra különböző képviseletek látogatnak el a kereskedelmi szektorból, az elmúlt évben közel 150 vállalat vett részt a kiállításon.
 
Az utazás, a szállás és a kint tartózkodás költségei a résztvevőket terhelik; a kiutazást a résztvevők egyénileg szervezik.

Mindazok a vállalkozások, amelyeket érdekel a lehetőség, előzetes részvételi szándékukat az ide kattintva elérhető igényfelmérő lap kitöltésével jelezhetik, legkésőbb 2015. február 28-án 17:00 óráig. 

Az igényfelmérő lap kitöltése nem minősül a Kiállításra való jelentkezésnek vagy regisztrációnak, a MNKH Zrt. mindössze előzetes igényfelmérést végez.

A kérdőív kitöltésével a vállalkozás semmiféle kötelezettséget nem vállal. 

PD

Forrás: MNKH Zrt.

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]