Blog

Mikrovállalkozóként milyen marketing eszközöket érdemes használnom?

Talán nem egyedi a felvetésem, meglehetősen kevés pénzügyi tartalékkal rendelkezem ahhoz, hogy drága hirdetéseket vegyek, ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy sajnos költeni kell reklámra. Hogyan? Mit? Mennyibe fog kerülni?
5. hozzászólás:

Marketing eszköz mikrovállalkozások részére

Szerintem a leggyorsabb és legközvetlenebb online reklámhordozó a QR kód. amit megszámlálhatatlan weboldalon lehet generálni. Nagyon csekély összegért készíthető matricaként bárhol elhelyeztető és aki leolvassa az okostelefonján, annak azonnal megjelenik a vállalkozás honlapja, nem kell bajlódni a webcím keresgetésével, begépelésével.
4. hozzászólás:

Mikrovállalkozások marketing lehetőségei

Véleményem szerint a KKV-k számára ár-érték arányban a leghatékonyabb forma az online marketing. Keresőoptimalizálás, remarketing, blogolás stb.
3. hozzászólás:

Blog Mikrovállalkozóként milyen marketing eszközöket érdemes használnom?

Ma már minden vállalkozás számára elengedhetetlen és a legolcsóbb marketing eszköz az internet használata. Léteznek ingyen hozzáférhető programok , amivel saját magunk elkészíthetjük a honlapot. Ezután lehet keresztmarketinget alkalmazni, azaz felkeresni a partnereket, hirdetni az elérhetőségüket, vagy lógójukat, cserébe ők is felteszik a saját honlapjukra a mi linkünket (link csere)Hírleveleket küldhetünk a vevők számára a meghatározott célcsoportnak, de hasznos lehet a facebook használata is.A szakértők szerint ha valami új terméket szeretnénk bevezetni érdemes egy blogot indítani és felkelteni az érdeklődést az igényt a potenciális vevők körében. Örök igazság hogy a legjobb reklámot a hírvivő vevők jelentik, vagyis azok az elégedett vevők akik terjesztik a vállalkozás jó hírét, vagy a jó termékét és ez persze megint csak nem kerül költségbe csupán megbízható jó terméket kell előállítani, eladni. Az honlapon túl persze éerdemes meghatározni a cég arculatát és néhány nyomtatott anyagot is készíteni pl névjegy, prospektus vagy szórólap...
2. hozzászólás:

Mikrovállalkozóként milyen marketing eszközöket érdemes használnom?

Talán nem egyedi a felvetésem, meglehetősen kevés pénzügyi tartalékkal rendelkezem ahhoz, hogy drága hirdetéseket vegyek, ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy sajnos költeni kell reklámra. Hogyan? Mit? Mennyibe fog kerülni?
1. hozzászólás:

Marketing eszközök kkv-k részére

Mint gyakorló kisvállalkozó a legjobb ingyenes reklám és marketing lehetőségek a következők;1./ eseményt kell teremteni a médiának; pl.: 100.000 Km. sikeres tesztvezetést teljesített az általunk kifejlesztett elektromos autó; 2./ versenyeken kell részt venni ahol nincsen nevezési díj, de jelen van az országos média és sok néző, érdeklődő van; 3./ bemutatókat kell tartani ( pl.: kóstoltatás, iskolákban stb. ) 4./ olyan kiállításokon kell részt venni, amelyik nem fizetős, vagy nekünk jelképes összegért megengedi a bemutatkozást; 5./ szakmai konferenciákon, tanácskozásokon lehet ingyen részt venni.
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]