IVSZ MENTA 2019: Meghívó

IVSZ MENTA

Mindig Lépéselőnyben

Szeptember 18-19. Spirit Hotel Sárvár*****


Érteni szeretnéd, hogy mi és miért zajlik a világban? Választ szeretnél kapni azokra az égető kérdésekre, amelyek ma minden cégvezetőt és felsővezetőt foglalkoztatnak az üzleti világban? A MENTA konferencia szeptember 18-án és 19-én a sárvári Spirit Hotel*****-ben ismét lehetőséget ad a digitális átlényegülésre, ahonnan értékes kapcsolati hálóval, konkrét, gyakorlatias és átfogó válaszokkal térhetsz majd haza. Járj te is egy lépéssel a többiek előtt!


Váltsd meg Early Bird kedvezményes jegyed most!

Regisztráció



Exponenciális szervezetek minden szinten

Az alapvetéseken, a digitalizáció szükségességén és törvényszerűségén már késő gondolkodni. Most a cselekvés ideje van. Lépnünk kell, hogy a digitalizációs változáskényszer ne sodorja el azt, amit eddig építettünk. Az idei MENTA konferencián megszelídítjük az aktuális szervezeti kihívásokat.
A két nap során megmutatjuk a digitális világot mozgató globális folyamatokat, a szervezeteket közvetlen közelségből érintő makro tényezőket, és a nagy átívelő folyamatok egyéni szintre való lecsapódását sem hagyjuk ki.


Digitalizációs versenypálya – mindig lépéselőnyben

Idén a digitalizációs versenypályát meghatározó három fontos kihívás kerül terítékre:


Adat
Az adat átjárja a szervezet minden alkotórészét, valós időben reagáló szövetként működik. Az adat messiás is lehet, de csak ha igazán jól használjuk. Hogyan támogatja a szervezet működését az adat, hogyan hasznosíthatja a szervezet az adatot? Hová tart ma az adatpiac? Igazsággépezet-e a MI, vagy veszélyes fegyver?

Pénz
Azonnali fizetés, kriptovaluták, bankfiók nélküli bankolás – a pénzügyi infrastruktúra átalakulása fokozódó izgalmakat és sűrűsödő dilemmákat okoz. Hogyan formálja a jövőt a fintech, miként fog reagálni a banki architektúra, ki lesz a nyertes és a felhasználók bizalmának letéteményese?

Hatalom

A diszruptív üzleti modellek és technológiák már rég beszivárogtak a status quo apró repedéseibe, és folyamatos nyomással módosítják a digitális erővonalakat. Merre húzódnak ma ezek az vonalak, mit hoznak a tech-óriások és a nemzeti stratégiák? Milyen hatalommal jár együtt és milyen hatással lesz ránk a technológia fejlődése? Megbízhatunk-e abban, amit még nem is nagyon ismerünk?



Szeptember 18-19-én megmutatjuk, hogy miként kerülhetsz lépéselőnybe. Három égető kihívás és perspektíva – sorvezetők és új utakat megnyitó kapcsolati háló: mindezt hazavihetik a 26. MENTA résztvevői.


Váltsd meg Early Bird kedvezményes jegyed most!

Regisztráció

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]