Cafeteria 2019. - Adóköteles, adómentes juttatások - Adókonferencia

CAFETERIA 2019.

Adókonferencia

2018 / október / 15 / hétfő / 10-15-ig / Hotel Arena ****

 
Túl az első sokkon, amit a jövő évi adótörvény változás okozott, el kell gondolkoznunk ezután milyen juttatásokkal tudjuk a munkavállalóinkat megtartani, motiválni. Annak érdekében, hogy optimális megoldást találjunk, mely mind a munkavállaló mind a vezetés igényeinek megfelel, időben el kell sajátítani az adózási ismereteket. A népszerű cafeteria elemek át fognak rendeződni. Van aki “béresítésen” gondolkozik, de a legrosszabb forgatókönyv szerint meg is szűnhet a céges juttatási rendszer. A munkavállalók egészségét, rekreációját, jövőbeli nyugdíját szem előtt tartó munkáltatók viszont azon gondolkodnak, hogyan lehet biztosítani a továbbiakban is ezeket a juttatásokat.

Az előadás során részletesen ismertetjük, miként változnak az egyes juttatások adóterhei és az adminisztráció. Áttekintünk valamennyi adóköteles és adómentes juttatási lehetőséget.


ELŐADÓNK:
HORVÁTHNÉ SZABÓ BEÁTA
adótanácsadó


TÉMAKÖRÖK A munkavégzés feltételéül szolgáló juttatások - Az oktatási kiadások adókövetkezményei - A jövőre is egyes meghatározott juttatásként adózó jövedelmek - A jövőre is béren kívüli juttatásként kezelendő juttatások - Az adómentesen adható juttatások - A munkaviszonyos jövedelemként számfejtendő, de nem pénzben adott vagyoni értékek - Hosszú távú ösztönzők, értékpapírok, biztosítások, önkéntes pénztárakba történő befizetések - Megoldási alternatívák a lakhatási költségek finanszírozására - Számítások a lakás bérleti díjakra, ha kér a dolgozó számlát és ha nem - Mi marad az egyes juttatásokból a dolgozónak és mibe kerül a munkáltatónak? - A jutalmak és juttatások közötti különbségek, az átminősítés kockázatai - KONZULTÁCIÓ


JELENTKEZZENEK 25% KEDVEZMÉNNYEL MOST!
*********************
MEGSZEREZTE MÁR ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT?
- (16 KREDIT) VÁLLALKOZÁSI SZAKIRÁNY >>>
- (4 KREDIT) IFRS SZAKIRÁNY >>>
- (4 KREDIT) PÉNZÜGY SZAKIRÁNY >>>
- (4 KREDIT) ÁHT SZAKIRÁNY >>>
------------------
AZ IPARŰZÉSI ADÓ CSÖKKENTÉSE
A HELYI ADÓK RENDSZERE 2017-2018.
Adókonferencia Vadász Ivánnal
------------------
A CÉGKAPUS SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATA, BEÁLLÍTÁSAI
Gyakorlati képzés a NAV szakértőjével
------------------
Gyakorlati adatvédelem!
ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ (DPO) 2 NAPOS KÉPZÉS
------------------
A MEGFIGYELÉS ÚJ ADATVÉDELMI SZABÁLYAI
Kamerarendszerek legálisan, munkahelyi adatkezelés
Adatvédelmi Konferencia
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]