Nem mindegy ki vezet: eggyel NŐ a tét - Női vezetői kompetenciák fejlesztése haladó tréning!

Dr. Kővári Edit enspirátor, coach, HR menedzser szakmérnök vezetésével

A sikeres nő tehetséges valamiben, sikereinek ez az alapja. Ehhez társul az a tulajdonsága, hogy fokozottak az önérvényesítési törekvései. A sikeres nő meg tud küzdeni a problémákkal, mert erre kialakult stratégiája van. Optimista és hisz magában. Szívesen kezdeményez, jól kommunikál. Jó az emberismerete, és bizalmat tud ébreszteni önmaga iránt. Határozott, céltudatos, kitartó. Szeretne elismert lenni, vágyik a csodálatra, tiszteletre, szeretetre. Nem áll meg a vágyakozásnál, hanem tesz is ezekért. A női vezetői kompetenciák fejleszthetők.

Egy nap, ami csak azokról a női vezetőkről szól, akik szeretnék fejleszteni az olyan képességeiket, amely stílust ad egy mai női vezetőnek, ahol nem a női mivolta miatt diszkriminálják (pozitív és/vagy negatívan). A résztvevői gyakorlatokon keresztül elsajátítják a hatékony tervezés-kivitelezést, a networking praktikákat, a válság és változásmenedzselési lépéseket, valamint útmutatót kapnak saját maguk és mások inspirálására, a kiégés megelőzése érdekében.

Témakörök:
• „Én nem vagyok férfi, de ember!”- diszkriminációk kezelése
• A kismajom, az ember és a számítógép paradoxona, avagy megérteni magunkat és másokat
• SMARTER tervezés, problémamegoldás és döntéshozatal (női) folyamatok másképpen
• Networking praktikák, amik működnek
• „A stílus mindent visz” női tárgyalási szabályok és etikett, protokoll praktikák
• Változások kezdeményezése és hatékony változásmenedzsment
• Saját és munkatársak inspirálása és mentorálás a kiégés megelőzésére.

Tréner: Dr. KŐVÁRI EDIT, enspirátor (érzelmi inspirátor), coach és kiégés specialista, HR menedzser szakmérnök

Hitvallása: „Szakmai munkásságomban és magánéletemben is kiemelkedően fontosnak tartom az állandó fejlődést és a hitelességet. Filozófiám a reziliencia, vagyis a rugalmas újrakezdés, amire edzést a saját magunk érzelmi, testi és tudati fejlesztése adja. Érzelmi intelligencia kutatással 5 éve foglalkozom, doktori disszertációmat az érzelmi intelligencia és teljesítmény kapcsolatáról írtam az angliai Derby egyetemen. Aktív tagja vagyok a Nemzetközi Agykontroll Társaságnak. A hozzám fordulókhoz mindig bizalommal és megértéssel közelítek, életfilozófiám, hogy nincs kezelhetetlen helyzet.”

Helyszín: Alma Mater Rendezvényterem, 1054 Budapest, Alkotmány u. 9-11. (BEJÁRAT: SZEMERE UTCA FELŐL).
Megtekintés Google térképen: ITT

Időpont: 2017. március 31. (péntek) 09:30 – 17:00, regisztráció 09:00-tól

A tréning LÉTSZÁMKORLÁTOS, jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudunk elfogadni, a maximális résztvevői létszám elérése esetén a jelentkezési határidő korábban lezárásra kerül! Jelentkezési határidő: 2017. március 25.

Részvételi díj: 24.900,- Ft + ÁFA / fő. A részvételi díj tartalmazza az információs anyag, a kávészünetek és a szendvics ebéd költségét is! A rendezvényen nyújtott étel-ital ellátás után fizetendő közterheket a Szakmai Konferenciaszervező Kft. nem vállalja át.

Jelentkezés: honlapunkon keresztül közvetlen regisztrációval ITT vagy a honlapról letölthető jelentkezési lap kitöltésével és a jelentkezes@szakkonferencia.hu e-mail címre történő megküldésével.

Bízunk benne, hogy szakmai rendezvényünk programja elnyeri tetszését, és a résztvevők soraiban köszönthetjük Önt, illetve kedves Kollégáit! Kérdései, kérései esetén, állunk rendelkezésére!

Szakmai Konferenciaszervező Kft.
Mobil: +36 30 195 2826; Fax: +36 1 700 2882
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-82423/2015.
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]