Munkáltatói márkaépítés a gyakorlatban - megnyerni és megtartani a munkavállalókat

Témakörök:
Mi is az a munkáltatói márka? - Hogyan és kinek épül? Márkaérték, márkatérkép
Hogyan mérjük a munkáltatói márkát?
Számok, eredmények, mutatók, amiket használni és hasznosítani tudunk. Munkáltatói márka haszna: mire, kinek, menyire jó?
Nem értjük egymás szavát?! - Változások a munkaerőpiacon: Generációmarketing
Mit takar és mit akar az Y és Z munkavállaló? - Értékrend, életstílus, motiváció és kommunikációs a különböző generációk esetében

Workshop: Tanuljunk egymástól: kérdések, tapasztalok, kötetlen eszmecsere

Workshopot vezeti:
Dr. Fodor Mónika, Continental Hungaria Kft. országos kommunikációs menedzsere, az Óbudai Egyetem docense

Helyszín: Budapest belváros, Alma Mater Rendezvényterem, 1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11. (BEJÁRAT: SZEMERE UTCA FELŐL) Megtekintés Google térképen: ITT

Időpont: 2017. január 20. (péntek) 09:00 – 15:30, regisztráció 8:30-tól

A szakmai rendezvény LÉTSZÁMKORLÁTOS, jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudunk elfogadni, a maximális résztvevői létszám elérése esetén a jelentkezési határidő korábban lezárásra kerül!

Jelentkezési határidő: 2017. január 16.

Részvételi díj: 24.900,- Ft + ÁFA / fő. A részvételi díj tartalmazza az információs anyag, a kávészünetek és a szendvics ebéd költségét is! A rendezvényen nyújtott étel-ital ellátás után fizetendő közterheket a Szakmai Konferenciaszervező Kft. nem vállalja át.

Jelentkezés: honlapunkon keresztül közvetlen regisztrációval ITT vagy a honlapról letölthető jelentkezési lap kitöltésével és a jelentkezes@szakkonferencia.hu e-mail címre történő megküldésével.

Bízunk benne, hogy szakmai rendezvényünk programja elnyeri tetszését, és a hallgatóság soraiban köszönthetjük Önt, illetve kedves Kollégáit! Kérdései, kérései esetén, állunk rendelkezésére!

Szakmai Konferenciaszervező Kft.
Mobil: +36 30 195 2826; Fax: +36 1 700 2882
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]