FOGYASZTÓVÉDELMI INFORMÁCIÓS NAP

A rendezvény időpontja: 2017. május 22. (hétfő), 10.00 – 14.00 óra

A Textilipari Műszaki és Tudományos Egyesület ezúton meghívja a textil-, ruha- és textiltisztító ipari vállalkozások vezetőit, a termékek és szolgáltatások minőségéért felelős gyártó/kereskedő/forgalmazó tevékenységet végző szakembereket egy, a fogyasztóvédelmi szabályozások terén bekövetkezett változásokat érintő tájékoztatóra.

A rendezvény célja, hogy a résztvevők naprakész információkhoz jussanak. A program keretében a résztvevők számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy a témákhoz kapcsolódóan az előadónak feltegyék kérdéseiket.

A TÉMAKÖRÖK:

1. Az új közigazgatási eljárási törvény vállalkozókat érintő változásai kiemelt figyelemmel a hatósági eljárások lefolyására
2. Fogyasztóvédelmi szervezeti működési változások figyelemmel a feladat és hatáskör elosztásokra. Melyik szervezeti szint mit ellenőrizhet. (387/2016 Korm. rendelet)
3. Vásárlók minőségi kifogásainak intézésével összefüggő változások (szakvélemények kiadása, jogi hatásai)
4. A jótállás és szavatosság jogi szabályozása figyelemmel a Ptk. és a közigazgatási jogszabályok viszonyára (6 hónap, 1 év, 2 év, gyártó vállalása)
Előadó: Dr. Baranyai András jogtanácsos, belkereskedelmi szakértő

Rendezvény helyszíne: TMTE tárgyaló (1015 Budapest, Hattyú u. 16. II/7.; 31-es kapucsengő).

BONUSZ-AJÁNLATUNK: TÁVOKTATÓ CD – KEDVEZMÉNNYEL

A textil- és ruházati termékek beszerzéséhez, forgalmazásához, szabályos értékesítéséhez kapcsolódó témakörök iránt is érdeklődőknek most 50%-os kedvezménnyel ajánljuk a 8 modulos 1.000 diából álló, ábrákkal, fényképekkel, képekkel gazdagított, távoktató CD-anyagot, amely egy további személyes konzultációs lehetőséget is magában foglal.


Részvételi feltételek / jelentkezés:

Részvételi díj:   Részvétel bónusz CD igénylése nélkül  Részvétel bónusz CD igénylésével
TMTE tagoknak: 10.000 Ft/fő +ÁFA  17.500 Ft/fő +ÁFA
Nem tagoknak  15.000 Ft/fő +ÁFA  25.000 Ft/fő +ÁFA

    
Jelentkezés: A Jelentkezési lapot ( kattintson) kitöltve kérjük, faxon vagy e-mailben eljuttatni a TMTE Titkárságára (1015 Budapest, Hattyú u. 16. II/7. Tel./Fax (1) 201-8782, e-mail: titkarsag@tmte.hu)

Jelentkezési határidő: 2017. május 15. Kérjük, a határidő betartását!

Várjuk a témák iránt érdeklődők jelentkezését!


Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]